Πέμπτη 19 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Δράσεις διεκδίκησης και αλληλεγγύης
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, μαζί με τις Επιτροπές Ανέργων Κέντρου, Τούμπας, Συκεών και Χαριλάου, διοργανώνουν σήμερα Πέμπτη στις 10.30 π.μ., παρέμβαση στο κεντρικό υποκατάστημα του ΙΚΑ στην Αριστοτέλους, διεκδικώντας πλήρη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με ανανέωση των βιβλιαρίων ΙΚΑ των ανέργων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Η κάλυψη να είναι απ' το κράτος με χρηματοδότηση 100%, συμπεριλαμβανομένων και των οικογενειών τους.
  • Η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τις λαϊκές οικογένειες να συμβάλουν σήμερα Πέμπτη στη Μέρα δράσης για την ενίσχυση της λαϊκής αλληλεγγύης, με τη συλλογή τροφίμων για τις λαϊκές οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, 10 π.μ. - 1 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 μ.μ., στο Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ (Αριστείδου 92).
  • Αποκριάτικο πάρτι οργανώνει το Στέκι Εργαζομένων, Ανέργων και Νεολαίας Ελευσίνας, το Σάββατο 21/2, στις 9.30 μ.μ. (Νικολαΐδου 9).
  • Με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα Νέων Μεταναστών συνεχίζονται τα μαθήματα αλληλεγγύης, που εντάσσονται στο πλαίσιο των ενεργειών που αναλαμβάνει ο Ελληνικός Εργατικός Σύνδεσμος «ΑΤΛΑΣ», για την έμπρακτη στήριξη των νέων μεταναστών. Τα μαθήματα αρχίζουν το Σάββατο 21 Φλεβάρη, με δωρεάν τμήμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας για νέους μετανάστες. Οσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν: E-mail: greekatlas@outlook.com. Τηλέφωνα: 042.440.2644 και 043.256.3358.

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org