Τρίτη 17 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Με τη συμμετοχή δεκάδων συνδικαλιστών από όλη την Ελλάδα, από κλάδους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, έγινε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα η συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΠΑΜΕ. Βασικό αντικείμενο ήταν να καθοριστεί το πρόγραμμα δράσης για το αμέσως επόμενο διάστημα, να αποφασιστούν οι κατευθύνσεις για τα μέτωπα πάλης και τους κεντρικούς σταθμούς μέχρι την Πρωτομαγιά.

Στόχος είναι το πρόγραμμα αυτό να συζητηθεί στις συνδικαλιστικές οργανώσεις, να εμπλουτιστεί και να εξειδικευτεί ανά κλάδο, περιοχή και τόπο δουλειάς, με κεντρικό σύνθημα: «Τέρμα πια στην κοροϊδία. Να πληρώσει τώρα η πλουτοκρατία. Κάτω τα μνημόνια παλιά και νέα». Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε, επίσης, να διοργανώσει το ΠΑΜΕ οικονομική εξόρμηση για την ενίσχυσή του, από τον Μάρτη έως και το Μάη.

Στη συνεδρίαση απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό ο Γιώργος Γκιγκόπουλος, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ, ο Γιώργος Κοκολάρας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ και η Μαιρίνη Στεφανίδη, πρόεδρος της ΟΓΕ. Τους αδελφικούς χαιρετισμούς της Γραμματείας και του Προεδρικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας εξέφρασε εκ μέρους της ο αναπληρωτής γγ, Βαλεντίν Πάντσο.

Σήμερα, ο «Ριζοσπάστης» παρουσιάζει εκτενή αποσπάσματα από την εισήγηση που έκανε στη συνεδρίαση ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Τις επόμενες μέρες, θα ακολουθήσει ρεπορτάζ από τις παρεμβάσεις των συνδικαλιστών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ