Σάββατο 14 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στη σκηνή... από θεατρικό διαγωνισμό

Το έργο «Παπάγια Μάντολες» του Αντώνη Κρύσιλα παρουσιάζεται, σήμερα, στο «Θέατρο Τόπος Αλλού» (Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων) και θα επαναληφθεί την Τρίτη 17 και την Τρίτη 24 του Φλεβάρη.

Πρόκειται για μια σάτιρα του παροξυσμού της γαστριμαργικής μανίας, που πήρε το Δεύτερο Βραβείο Εκτός Συναγωνισμού στο Διαγωνισμό Μονοπράκτων που προκηρύχθηκε από μια ψηφιακή ομάδα. Σαράντα οκτώ μονόπρακτα θεατρικά έργα υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό, απ' τα οποία βραβεύθηκαν με βραβεία και επαίνους δώδεκα συνολικά, που με την επιμέλεια της «Θεώρησης» θα παρουσιαστούν συνδυασμένα σε ενιαίες παραστάσεις στο ίδιο θέατρο κάθε Τρίτη.

Το έργο «Παπάγια Μάντολες» ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Γιώργου Πάχου και σε επεξεργασία κειμένου Γιώργου Μιχαλάκη, που ερμηνεύει και τον μονόλογο. Τη μουσική επιμέλεια έκαναν ο Κλεομένης Τζανέτος και η Εύη Αριστείδη και φυσαρμόνικα παίζει ο Νίκος Απέργης.

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου της πρώτης παράστασης και συγκεκριμένα την Τρίτη 3 Μάρτη θα παρουσιαστούν τα μονόπρακτα «Ηλύσια» της Περσεφόνης Λαλιώτη (Πρώτο Βραβείο Εκτός Συναγωνισμού) και «Είσαι εκεί» της Μαρίας Ψιμούλη (Τρίτος Επαινος) με ερμηνευτές τη Σταυρούλα Ντέμκα και τον Φώτη Τσοτουλίδη. Την γενική επιμέλεια έχει ο Γιώργος Χατζηδάκης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ