Παρασκευή 13 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Δύσκολες κληρώσεις για άνδρες και γυναίκες

Δύσκολους αντιπάλους θα έχουν οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, που θα γίνει από 24 Ιούλη μέχρι 2 Αυγούστου, μετά την κλήρωση που έγινε από τη Διεθνή Συνομοσπονδία του αθλήματος (FINA) στη Λοζάνη. Η Εθνική ανδρών κληρώθηκε στο Β' Ομιλο με αντιπάλους τις ΗΠΑ, την Ιταλία και τη Ρωσία. Οι υπόλοιποι όμιλοι των ανδρών είναι: Α': Κροατία, Καναδάς, Βραζιλία, Κίνα. Γ': Ουγγαρία, Καζακστάν, Αργεντινή, Νότια Αφρική. Δ': Σερβία, Αυστραλία, Μαυροβούνιο, Ιαπωνία.

Η Εθνική γυναικών κληρώθηκε επίσης στον Β' Ομιλο του αντίστοιχου τουρνουά με αντιπάλους την Αυστραλία, την Ολλανδία και τη Νότια Αφρική. Οι υπόλοιποι όμιλοι των γυναικών είναι: Α': Ισπανία, Καναδάς, Ν. Ζηλανδία, Καζακστάν, Γ': ΗΠΑ, Ιταλία, Βραζιλία, Ιαπωνία. Δ': Κίνα, Ουγγαρία, Ρωσία, Γαλλία.

Τις δύσκολες αποστολές που θα έχουν οι Εθνικές ανδρών και γυναικών στη διοργάνωση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παραδέχτηκε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δ. Διαθεσόπουλος, κάνοντας ειδική αναφορά στα εμπόδια που υπάρχουν για τους άνδρες. Ωστόσο, όπως τόνισε, πολλά θα εξαρτηθούν από το σε ποιο βαθμό ετοιμότητας θα παρουσιαστούν τα δύο ελληνικά συγκροτήματα στο Καζάν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ