Πέμπτη 14 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΥΓΕΙΑ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Σταγόνα στον ωκεανό των ελλείψεων

Την προκήρυξη διαγωνισμού μέσω του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 1.786 θέσεων, νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού στα νοσοκομεία της Περιφέρειας Αττικής, που αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό των ελλείψεων, οι οποίες φτάνουν τις 25.000 κενές θέσεις, ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Υγείας, προσπαθώντας να επιδείξει κινητικότητα στην αντιμετώπιση των ζωτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία και οι εργαζόμενοι σ' αυτά.

Η προκήρυξη των συγκεκριμένων θέσεων αποτελεί μέρος των 5.200 προσλήψεων που έχει εξαγγείλει για το 2001 η κυβέρνηση και οι οποίες, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα φτάσουν στα νοσοκομεία σε 8 - 9 μήνες. Είναι ενδεικτικό ότι ακόμη δεν έχουν αναλάβει τα καθήκοντά τους στα νοσοκομεία οι εργαζόμενοι που προσελήφθησαν με το διαγωνισμό που προκηρύχτηκε το 2000.

Κατά τα άλλα, το υπουργείο Υγείας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η προκήρυξη αφορά την πλήρωση θέσεων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας, τεχνολογικής, πανεπιστημιακής) για τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγεία της Περιφέρειας Αττικής.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στα γραφεία της Σχολής «Αμαλία Φλέμινγκ» (Ζαχάρωφ 3, διασταύρωση Λεωφόρων Αλεξάνδρας και Βασ. Σοφίας, Αμπελόκηποι). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει στις 25 Ιούνη και λήγει στις 17 Ιούλη 2001.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ