Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΕΛ
Βλέπουν «προβοκάτσιες» και «πεμπτοφαλαγγίτες»

Παρεμβάσεις και προβοκάτσιες βλέπουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες πίσω απ' την επισήμανση από πλευράς των αξιωματούχων της ΕΕ για τήρηση των κανόνων που διέπουν τη λυκοσυμμαχία, δεσμευτικών για τα κράτη - μέλη της.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας τη διαρροή εγγράφου της γερμανικής κυβέρνησης στο Ρόιτερς, υπενθύμισε τη στήριξη του κόμματός της στην «εθνική προσπάθεια της νέας κυβέρνησης», όπως βαφτίζει την προσπάθεια για ικανοποίηση των αξιώσεων του ντόπιου κεφαλαίου και προσθέτει «...ενάντια σε διαρροές, προβοκάτσιες και παρεμβάσεις του ξένου παράγοντα».

Ανακαλύπτει ακόμα «πεμπτοφαλαγγίτες που πλέον υπονομεύουν φανερά τον εθνικό αγώνα» στο εσωτερικό, όταν είναι ομόθυμη η στήριξη της κυβέρνησης απ' την αστική τάξη, τους μηχανισμούς και τα μέσα της.

Στο μεταξύ, για τις παραμέτρους της κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ο Π. Καμμένος την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, χτες. Επανέλαβε ότι θα στηρίζουν όποιο νομοσχέδιο δεν παραβιάζει τις «κόκκινες γραμμές» που έχουν θέσει, προέτρεψε τους βουλευτές του να παρεμβαίνουν στις εξελίξεις εκφράζοντας ελεύθερα τις απόψεις τους, εκτός των περιπτώσεων που αφορούν στις «κόκκινες γραμμές», οπότε και θα πρέπει να εκφράζεται συντεταγμένα η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Ο Π. Καμμένος προέτρεψε ακόμα τους βουλευτές να διαβουλευθούν μεταξύ τους και να συμφωνήσουν στην κατανομή τομέων κοινοβουλευτικής δράσης. Για γενικός γραμματέας της ΚΟ θα προταθεί κατά πάσα πιθανότατα ο Ν. Νικολόπουλος, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει οριστική απόφαση.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org