Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Δύσκολες... πρόβες για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Τον ...κακό του δαίμονα Ατρόμητο φιλοξενεί σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός

Eurokinissi

Τον ...κακό του δαίμονα Ατρόμητο φιλοξενεί σήμερα στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός
Δύσκολα τεστ λίγο πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση στην Τούμπα, την ερχόμενη Κυριακή, περιλαμβάνει η σημερινή εμβόλιμη 22η αγωνιστική της Super League για τα δύο φαβορί στην υπόθεση «τίτλος»: τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και το δεύτερο ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι», με ανεβασμένη ψυχολογία απ' το νέο άνοιγμα της διαφοράς με τους διώκτες τους (στο +5) έπειτα απ' τη νίκη τους επί της Βέροιας και την ήττα του ΠΑΟΚ απ' τον Παναιτωλικό, καλούνται σήμερα να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ατρομήτου και να πάνε στην Τούμπα με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις γι' αυτούς. Ωστόσο, αν και με το ρόλο του γηπεδούχου, η κόντρα με τον Ατρόμητο δεν είναι και από τις πιο εύκολες αποστολές για τους πρωτοπόρους, αφού τα τελευταία χρόνια οι Περιστεριώτες έχουν αποδειχτεί κακός δαίμονας των Πειραιωτών. Αλλωστε, οι φιλοξενούμενοι καίγονται για τους βαθμούς, αφού έχουν μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Στα αγωνιστικά, με τον Ολυμπιακό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο στόπερ Φελίπε Σαντάνα.

Σαφώς μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας έχει ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, με το κλίμα στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» να είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά την εντός έδρας ήττα απ' τον Παναιτωλικό την προηγούμενη αγωνιστική και το περιστατικό με τη διαφωνία Τζαβέλα - Αναστασιάδη. Συν τοις άλλοις, για μια ακόμη φορά, δε λείπουν και τα προβλήματα απουσιών για τον ΠΑΟΚ, αφού εκτός αποστολής για το σημερινό αγώνα έμειναν οι τιμωρημένοι Ρατς, Κάτσε και οι τραυματίες Τζιόλης, Σαλπιγγίδης. Οπως και να έχει, περιθώρια απωλειών δεν υπάρχουν για τους «ασπρόμαυρους», αφού συν τοις άλλοις ο τρίτος της βαθμολογίας Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει ήδη τους τρεις βαθμούς, αφού βάσει προγράμματος θα αγωνιζόταν με τη Νίκη Βόλου.

Από την άλλη μεριά, οι Κρητικοί την τελευταία στιγμή βρήκαν τα λεφτά, προκειμένου να έρθουν σε συμβιβασμό με τους πρώην παίκτες τους Ισπανούς αδελφούς Λόπεζ και να αρθεί η τιμωρία της διοργανώτριας αρχής για μη ορισμό των αγώνων τους. Ετσι, πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στα αγωνιστικά και στην προσπάθεια βαθμολογικής ανόδου της ομάδας, που, μετά την αφαίρεση των 6 βαθμών, ακόμα φιγουράρει στην ουρά της βαθμολογίας.

Κατά τα άλλα, στα ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας συγκαταλέγεται και η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Βέροια δύο ομάδων, που έχουν κοινό στόχο να προλάβουν το τρένο της πρώτης πεντάδας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - Η ΤV

ΣΗΜΕΡΑ: Κέρκυρα - Λεβαδειακός (15.00 NS3), Παναιτωλικός - Εργοτέλης (15.00 ΝS2), Ξάνθη - Πανιώνιος (17.15 ΝS6), OΦΗ - ΠΑΟΚ (17.15 ΝS2), ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια (17.15 ΝS3), Ολυμπιακός - Ατρόμητος (19.30 ΝS1).

ΠΕΜΠΤΗ: Πανθρακικός - Καλλονή (19.30).

  • Αισθηση προκάλεσαν χτες (κυρίως στο διαδίκτυο) οι φωτογραφίες των παικτών του Ολυμπιακού Τσόρι Ντομίνγκεζ και Γιάννη Μανιάτη σε κοπή πίτας συνδέσμου οπαδών της ομάδας να κρατάνε σιδηρολοστούς και πυρσούς που υπήρχαν στο σύνδεσμο.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ