Τρίτη 3 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ
Συνάντηση με την πρέσβειρα του Ισραήλ

Συνάντηση μιας ώρας με την πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα Irit Ben-Abba Vitale και τον Ισραηλινό Ακόλουθο Αμυνας συνταγματάρχη Yuval Gerbi είχε χτες ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.

Μετά τη συνάντηση, ο Ελληνας ΥΕΘΑ δήλωσε: «Συναντήθηκα με την Πρέσβη του Ισραήλ με την οποία συζητήσαμε για τη συνέχιση της αμυντικής συνεργασίας. Είναι πολύ σημαντική η συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ και βεβαίως η τριμερής συνεργασία της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θα συνεχίσουμε την συνεργασία και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο».

Σαφής η προσπάθειά του, στο πλαίσιο της περιλάλητης «συνέχειας του κράτους», να συντηρήσει τον άξονα που εγκαινίασε η προηγούμενη συγκυβέρνηση με το Τελ Αβίβ, δίνοντας μάλιστα έμφαση στη στρατιωτική συνεργασία και συνεκπαίδευση με τον ισραηλινό στρατό που μακελεύει συστηματικά το λαό της Παλαιστίνης. Αξονες και αντι-άξονες, στην κόντρα με άλλες αστικές τάξεις της Ανατολικής Μεσογείου, που χτίζονται, αναδιατάσσονται, σπάνε ανά πάσα ώρα και στιγμή, ανάλογα με το πώς εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της κάθε αστικής τάξης χωριστά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ