Παρασκευή 30 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ
Νέες ημερομηνίες για το μαθητικό διαγωνισμό της ΚΝΕ

Εκατοντάδες είναι οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα

Από τη βράβευση των νικητριών ομάδων του περσινού διαγωνισμού στο 40ό Φεστιβάλ
Από τη βράβευση των νικητριών ομάδων του περσινού διαγωνισμού στο 40ό Φεστιβάλ
Νέες ημερομηνίες ανακοίνωσε η ΚΝΕ για τον 2ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό συλλογικής ερευνητικής εργασίας για μαθητές, που διοργανώνει μαζί με τον «Οδηγητή» με σύνθημα: «Η μόρφωση είναι ζήτημα ζωής!».

Συγκεκριμένα, δίνεται παράταση στις ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό για τη διευκόλυνση της αποστολής της περίληψης της εργασίας τους. Αρχικά είχε οριστεί ότι όλες οι ομάδες θα έπρεπε να στείλουν περιλήψεις των εργασιών τους μέχρι αύριο, τελευταία μέρα του Γενάρη, ενώ τώρα με την παράταση που δίνεται, η καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή όλων των περιλήψεων των εργασιών είναι η Παρασκευή 13 Φλεβάρη.

Να σημειώσουμε ότι φέτος η συμμετοχή μαθητών στο διαγωνισμό είναι πολύ πιο αυξημένη από πέρσι και εκατοντάδες μαθητές σε όλη τη χώρα έχουν συγκροτήσει τις ομάδες τους, έχουν διαλέξει το θέμα τους και ετοιμάζουν τις εργασίες τους. Η κάθε ομάδα, λοιπόν, πρέπει μέχρι τις 13 Φλεβάρη να αποστείλει περίληψη της εργασίας, με ένα κείμενο έως 200 λέξεις για το θέμα που έχει επιλέξει.

Παραπέρα, η διαδικασία του διαγωνισμού θα κυλήσει όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, δηλαδή οι ομάδες των μαθητών έχουν περιθώριο μέχρι την άνοιξη να ολοκληρώσουν και να αποστείλουν το σύνολο της εργασίας τους. Συγκεκριμένα, η ΚΝΕ θα λαμβάνει τις εργασίες των ομάδων από την 1η Μάρτη έως και τις 5 Απρίλη.

Σε κάθε πόλη όπου θα υπάρχουν περισσότερες από 4 συμμετοχές θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης όλων των εργασιών και ψηφοφορίας για την καλύτερη, ενώ στην τελική φάση του διαγωνισμού η κριτική επιτροπή θα επιλέξει ανάμεσα στις εργασίες που θα έχουν προκριθεί από όλη τη χώρα την καλύτερη εργασία για καθένα από τα τέσσερα θέματα του διαγωνισμού. Ολες οι εργασίες θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΚΝΕ (www.kne.gr) και σε όλες τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα δοθεί αναμνηστικό, ενώ οι τέσσερις πρώτες εργασίες που θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή θα παρουσιαστούν και θα βραβευθούν στο 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στην Αθήνα.

Θυμίζουμε ότι για πληροφορίες και διευκρινίσεις γύρω από το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΚΝΕ μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: diagonismos@kne.gr αλλά και τηλεφωνικά στο 6971.747.085.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ