Κυριακή 17 Ιούνη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Αγωνία μέχρι το τέλος... .

Το καλύτερο για το τέλος επιφύλαξε το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας που ολοκληρώθηκε την περασμένη βδομάδα προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Από τις εκπλήξεις της φετινής περιόδου ήταν φυσικά ο Πατραϊκός, που την πρώτη του χρονιά στην κατηγορία εξασφάλισε την άνοδο στην Α` και μάλιστα απευθείας. Αντίθετα Χαλκηδόνα, Ατρόμητος και Εθνικός αναγκάζονται να αγωνιστούν μέσα στο καλοκαίρι σε αγώνες μπαράζ προκειμένου να κατακτήσουν τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Α'.

Στην ουρά, Απόλλων Κρύας Βρύσης και Αχαρναϊκός θα παλέψουν για τη μια και μοναδική θέση που δίνει το δικαίωμα παραμονής στη Β' Κατηγορία για την επόμενη χρονιά. Από την άλλη, η χρονιά και τα όνειρα τελείωσαν για Νάουσα, Κοζάνη, Αμπελόκηπους, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία, Βέροια, Λύκους, Πιερικό και Ιάλυσο Ρόδου καθώς υποβιβάστηκαν απευθείας στην Εθνική Ερασιτεχνική.

Στα αξιοσημείωτα της φετινής περιόδου ανήκει και το σερί των 15 συνεχόμενων αγωνιστικών χωρίς ήττα που σημείωσε ο Κιλκισιακός. Η ακριτική ομάδα κατόρθωσε από την προτελευταία θέση που βρισκόταν στο τέλος του α' γύρου, να πανηγυρίσει την τελευταία αγωνιστική την παραμονή της στην Κατηγορία χωρίς να εμπλακεί στα μπαράζ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ