Πέμπτη 22 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ
Διαπιστευτήρια στους επιχειρηματίες

Διαπιστευτήρια στους επιχειρηματίες και αναπόληση των «παλιών καλών ημερών» της ΝΔ του Μητσοτάκη και του Καραμανλή χαρακτήρισαν τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου που έδωσε χτες ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος.

Ο επίδοξος κυβερνητικός εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε η επόμενη κυβέρνηση να ορίσει φορολογικούς συντελεστές για τις επιχειρήσεις μικρότερους από αυτούς που ισχύουν στις γειτονικές χώρες, να θεσμοθετηθούν «φορολογικοί παράδεισοι» - όπως είπε - για συγκεκριμένα προϊόντα ανά περιοχή, προκειμένου να προσελκυστούν «επενδύσεις».

Δεν παρέλειψε να θυμίσει ότι έχει κυβερνητική εμπειρία, όντας υφυπουργός στην κυβέρνηση του Κ. Καραμανλή, τα πεπραγμένα της οποίας έσπευσε να διαφημίσει: Υπερασπίστηκε τη σύμβαση που είχε υπογραφεί τότε με την COSCO, τα σχέδιά της να καταστήσει τη χώρα ενεργειακό κόμβο για ρωσικά μονοπώλια του καυσίμου. Σημειωτέον, συμφωνίες για την εξόρυξη και εκμετάλλευση ελληνικών υδρογονανθράκων δεν αρνήθηκε να συνάψει και με τις ΗΠΑ, πάντα σε όφελος του κεφαλαίου.

Τέλος, εξέφρασε τη λύπη του που ο Κ. Καραμανλής στήριξε την κυβέρνηση του Σαμαρά («θα ήθελα τα πράγματα να ήταν αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά ο Καμμένος) και υιοθέτησε την άποψη Μπακογιάννη ότι, αν δεν είχε πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τον Σαμαρά, τα πράγματα στην οικονομία θα ήταν καλύτερα...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ