Τετάρτη 21 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Ειρήνη (Ρένα) Τηλικίδου

Συνταξιούχος καθηγήτρια του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, υποψήφια στην Α' Θεσσαλονίκης

MotionTeam

Κατά τη γνώμη μου το ΚΚΕ είναι το μοναδικό κόμμα του λαού. Στην ιστορία μας, στην ιστορία του τόπου μας, λόγω των αγώνων και των θυσιών του. Στη σημερινή εποχή λόγω της στρατηγικής του, αλλά και λόγω της καθημερινής δράσης των κομμουνιστών σε όλα τα μέτωπα.

Το ΚΚΕ θα είναι η μοναδική εκπροσώπηση του λαού στο επόμενο Κοινοβούλιο, όπως ήταν και στα προηγούμενα. Στην κοινωνία πάλι, το ΚΚΕ θα είναι η μοναδική δύναμη που θα οργανώνει το μαζικό - λαϊκό κίνημα. Οσο πιο ισχυρό είναι το ΚΚΕ, τόσο από καλύτερες θέσεις θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή η οργάνωση, η συσπείρωση του λαού.

Προσωπικά, ως επιστήμονας και ως καθηγήτρια τόσα χρόνια στο ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης, έχω ιδιαίτερο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους νέους και στις νέες που σπουδάζουν, που ζορίζονται οι οικογένειές τους σήμερα για να σπουδάσουν, που αποχωρούν από τις σπουδές τους σε μεγάλα ποσοστά (ιδιαίτερα στα ΤΕΙ που μεγαλύτερα τμήματα των παιδιών προέρχονται από την εργατική τάξη). Το μέλλον αυτών των νέων μέσα στα πλαίσια της ΕΕ, στα πλαίσια της ενιαίας ευρωενωσιακής πολιτικής και, κυρίως, μετά από το τεράστιο χτύπημα που έχουν υποστεί τα εργασιακά δικαιώματα, δε νομίζω ότι θα πρωτοτυπήσω αν πω ότι προβλέπεται τουλάχιστον «γκρίζο».

Η μοναδική ελπίδα της νέας γενιάς, λοιπόν, είναι να συσπειρωθεί μέσα στη λαϊκή συμμαχία που προτείνει το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ