Τετάρτη 21 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Γιάννης Σαΐτης

Ταξίαρχος ε.α., μέλος ΕΕΔΥΕ Βύρωνα

Εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς.

Η ώρα για να δείξεις τη δύναμή σου έφτασε.

Οι υποσχέσεις, τα θα και τα ταξίματα δεν έχουν καμία σχέση με τις σταθερές πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ, που βασίζονται στη μαρξιστική - λενινιστική θεωρία.

Η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος αναγκάζει κάποια αστικά πολιτικά κόμματα να δανείζονται ιδέες και συνθήματα τα οποία παραποιούν, για να παραπλανήσουν το λαό και να παρουσιάζονται ως κόμματα λαϊκής αποδοχής. Ζητούν δε ακόμη και τη στήριξη του ΚΚΕ για να εξασφαλίσουν άλλοθι. Οι σταθερές πολιτικές θέσεις, οι αξίες, η συνέπεια και το πάθος που χαρακτηρίζουν το ΚΚΕ, αναγνωρίζονται γενικά από το λαό και κάνουν τη μεγάλη διαφορά του από τα άλλα κόμματα.

Καμία στήριξη σε κανάγιες, ή σε πολιτευτές που ευκαιριακά αυτοπροσδιορίζονται ως λαϊκοί αγωνιστές, είτε προέρχονται από τζάκια είτε ως πραιτοριανοί στηρίζουν τους άρχοντές τους, πολλές φορές μόνο και μόνο για να είναι αρεστοί στο σύστημα.

Καμία στήριξη - συμμετοχή - διευκόλυνση στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις από τον ελληνικό στρατό είτε σε ανθρώπινο δυναμικό ή μέσα, πόσο μάλλον σε παραχώρηση ελληνικού εδάφους για εκπλήρωση των επεκτατικών τους σχεδίων, που μόνο στόχο έχουν να χορτάσουν από τον πλούτο που παράγουν οι λαοί.

Τα λίγα ψίχουλα που αποκομίζουν όσοι ως μισθοφόροι υπηρετούν σε δήθεν ειρηνευτικές αποστολές με την προσδοκία να διώξουν βάρη από τα δάνεια και τις άλλες υποχρεώσεις που έχουν πάνω τους, ούτε λύνουν το πρόβλημα των οικογενειών τους - αντίθετα το πολλαπλασιάζουν λόγω της απουσίας τους - ενώ γίνονται συγχρόνως συνένοχοι σε άδικο αιματοκύλισμα ξένων λαών.

Και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι οι θέσεις που τους προσφέρονται ως μισθοφόροι στις διάφορες λεγεώνες των ξένων δεν έχουν καμία σχέση με άλλες προνομιούχες θέσεις γιατί οι θέσεις αυτές είναι κλεισμένες από χιλίαρχους και εκατόνταρχους, οι οποίοι «διασκεδάζουν» στην αρένα με το αίμα των μονομάχων - λεγεωνάριων.

Συνάδελφε,

Αυτή τη διασκέδαση σίγουρα δε θα τους την πρόσφερες επειδή σου αρέσει, αλλά επειδή εκεί σε οδήγησαν η οικονομική κρίση και η ανοχή που δείχνεις στις ψεύτικες υποσχέσεις τους.

Η πρόκληση για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου είναι μπροστά σου.

Δοκίμασε στηρίζοντας - ψηφίζοντας ΚΚΕ.

Καμία εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Οι μάχες, οι αγώνες δεν κερδίζονται μόνο με τη στρατηγική, την τακτική, τις δυνάμεις έμψυχες κι υλικές αλλά και με τον αιφνιδιασμό.

Αιφνιδίασέ τους!

Ολοι μαζί για μια ζωή που θα ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες όλων μας, που μπορεί να γίνει εφικτή μόνο με τη λαϊκή εξουσία στο δρόμο για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ