Τρίτη 20 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Στο στόχαστρο της φασιστικής Χρυσής Αυγής η προεκλογική δράση του ΚΚΕ

Να καταδικαστούν και να απομονωθούν και στην κάλπη τα φασιστοειδή της ΧΑ, με ψήφο στο ΚΚΕ

Δύο επιθέσεις μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο εξαπέλυσαν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής εναντίον του ΚΚΕ, επιβεβαιώνοντας τον πραγματικό ρόλο της ως μαντρόσκυλου του συστήματος που τη γεννά και τη θρέφει.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή το απόγευμα στο Καματερό ομάδα φασιστοειδών με επικεφαλής υποψήφιο βουλευτή τους εντοπίστηκε να καταστρέφει προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ (πανό κ.ά.), ενώ ήταν εξοπλισμένη με κλομπ και σπρέι πιπεριού!

Λίγο αργότερα και κάτω από το βάρος των καταγγελιών για την πρόκληση των χρυσαυγιτών, ο υποψήφιος βουλευτής της ΧΑ και ορισμένα μέλη της ομάδας συνελήφθησαν. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν 70 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, πτυσσόμενο κλομπ, αλλά και τα σπρέι πιπεριού.

Σε βάρος του υποψήφιου βουλευτή της ΧΑ έχει σχηματιστεί δικογραφία το 2013, με τις κατηγορίες για απρόκλητη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί κολασμού πράξεων που αποσκοπούν σε φυλετικές διακρίσεις.

Το Σάββατο το μεσημέρι στο Μενίδι, μέλη του ΚΚΕ κατά τη διάρκεια περιοδείας με υποψήφιο βουλευτή, είδαν μέλη της ΧΑ να καταστρέφουν αφίσες του Κόμματος. Οταν διαμαρτυρήθηκαν, τα φασιστοειδή τούς επιτέθηκαν!

Οι δυνάμεις του ΚΚΕ στο Καματερό χτες το απόγευμα έδωσαν απάντηση, με μαζική εξόρμηση στην περιοχή. Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Καματερού επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Αυτοί είναι! Αποδεικνύεται και από το περιστατικό αυτό ότι εχθρός τους είναι το ΚΚΕ, που αντιμάχεται τα αφεντικά που αυτοί με λύσσα υπηρετούν. Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι με τέτοιες τραμπούκικες ενέργειες θα τρομοκρατήσουν και θα σταματήσουν τη δράση του ΚΚΕ».

Ανακοίνωση για τα γεγονότα στο Καματερό εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, επισημαίνοντας: «Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, της οποίας μέλη της, με επικεφαλής υποψήφιο βουλευτή της, χτες το απόγευμα στο Δήμο Καματερού κατέστρεφαν προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ, ενώ είχαν πάνω τους κλομπ και σπρέι πιπεριού. Αυτό είναι ένα ακόμη περιστατικό που προστίθεται στο μακρύ κατάλογο των επιθέσεων της φασιστικής Χρυσής Αυγής, που αποδεικνύει ότι μόνιμος στόχος της είναι τα δημοκρατικά και λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, είναι το ΚΚΕ, γιατί παλεύει για την ανατροπή του σάπιου αυτού συστήματος, που γεννά και θρέφει το φασισμό και το ναζισμό.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα αποφασιστικά να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την τραμπούκικη δράση τους και στην κάλπη με ψήφο στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΟ Μενιδίου, σημειώνοντας πως οι φασίστες της Χρυσής Αυγής για άλλη μια φορά «αποδεικνύουν ότι είναι εχθροί του λαού, υπηρέτες των αφεντικών» και καλώντας σε ενίσχυση του ΚΚΕ γιατί «μόνο ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αντιμετωπίσει τους φασίστες».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ