Σάββατο 17 Γενάρη 2015 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Συγκεντρώσεις του ΚΚΕ μπροστά στις εκλογές
Στην Αττική
  • Σήμερα, Σάββατο:

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στο Περιστέρι στο Θέατρο Πολιτών, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στα Καλύβια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με ομιλητή τον Αποστόλη Παμφίλη, υποψήφιο βουλευτή Αττικής.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στο Δημαρχείο Κερατέας, με ομιλήτρια την Ειρήνη Βασίλαρου, υποψήφια βουλευτή Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στο Μενίδι στην αίθουσα του Δημαρχείου, με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στον Ασπρόπυργο στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Αττικής. Θα απευθύνει χαιρετισμό η Ρούλα Ελευθεριάδου, υποψήφια βουλευτής Β' Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στον Κολωνό στο Πολιτιστικό Κέντρο Λένορμαν και Αλεξανδρείας με ομιλητή τον Βασίλη Μαμάη, υποψήφιο βουλευτή Α΄ Αθήνας. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στους Αμπελόκηπους στο Πολυδύναμο Κέντρο 7ου Διαμερίσματος (Πανόρμου 59), με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτή Α΄ Αθήνας.

  • Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 6.30 μ.μ. συγκέντρωση στο Ιλιον στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή στη Β΄Αθήνας. Θα χαιρετίσει η Σταυρούλα Τσίτσου, υποψήφια βουλευτής στη Β΄Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στους Αγ. Αναργύρους στον κινηματογράφο «Μαρία - Ελενα», με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη.

-- Στις 12.00 συγκέντρωση στο Χαλάνδρι στην αίθουσα Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (Παπάγου 7Α, πλησίον ΟΤΕ), με ομιλητή τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή.

-- Στις 12.00 συγκέντρωση στη Νίκαια στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245), με ομιλήτρια την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτή Β΄ Πειραιά. Θα χαιρετίσει ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στην Ηλιούπολη στο θέατρο του Δημαρχείου Ηλιούπολης, με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στη Ν. Σμύρνη στον κινηματογράφο «Σπόρτιγκ» (πλ. Ν. Σμύρνης) με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Β΄Αθήνας. Θα χαιρετίσουν οι Αγγελος Βρεττός και Γιάννης Κιουλάνης, υποψήφιοι βουλευτές Β΄Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στη Σαλαμίνα στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Β΄ Πειραιά. Θα χαιρετίσει η Στέλλα Παπαοικονόμου, υποψήφια βουλευτής Β΄ Πειραιά.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο στον πολυχώρο «Κινηματογράφος Αρτεμις», με ομιλητή τον Βάλσαμο Συρίγο, υποψήφιο βουλευτή Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στο Κορωπί με ομιλητή τον Νίκο Ρεμπάπη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιο βουλευτή Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στη Ν. Μάκρη στο Πολιτιστικό Κέντρο «Β. Ρόττα» (πλατεία Ν. Μάκρης), με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στην Παιανία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Πνευματικού Κέντρου - Γλυκά Νερά (Οθωνος και Σμύρνης), με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 12.00 μ. συγκέντρωση στη Μάντρα στην καφετερία Καλογήρου στην κεντρική πλατεία Μάνδρας, με ομιλητή τον Μανώλη Βαρδαβάκη, υποψήφιο βουλευτή Αττικής.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στην Αίγινα στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτή Α΄ Πειραιά.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στα Μελίσσια στην αίθουσα εκδηλώσεων του κολυμβητηρίου, με ομιλήτρια την Γιώτα Ταβουλάρη, υποψήφια βουλευτή Β' Αθήνας.

-- Στις 12.00 μ. συγκέντρωση στον Ωρωπό στο Σαππανίδειο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη.

-- Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στην Αργυρούπολη στο Α΄ ΚΑΠΗ (Αλεξιουπόλεως 27) με ομιλητή τον Γιώργο Μαυρίκο, υποψήφιο βουλευτή Β΄ Αθήνας. Θα χαιρετίσει η Βίκυ Αράπη, υποψήφια βουλευτής Β΄ Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στο Παγκράτι στο θέατρο «ΚΟΡΩΝΕΤ» (Φρύνης και Υμηττού) με ομιλήτρια την Λιάνα Κανέλλη.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στο Πολύγωνο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας (Βαφειοχωρίου και Καρολίδου) με ομιλητή τον Ηλία Σιώρα, υποψήφιο βουλευτή Α΄ Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ. συγκέντρωση στην Αρτέμιδα - Σπάτα στο Πνευματικό Κέντρο, με ομιλήτρια την Θεοδώρα Πασχαλίδου, υποψήφια βουλευτή Αττικής. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Δάρδαλης, υποψήφιος βουλευτής Αττικής.

-- Στις 3 μ.μ. συγκέντρωση γιατρών αυτοαπασχολούμενων στο Ο2 με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

-- Στις 7 μ.μ. ο Μ. Παπαδόπουλος θα μιλήσει σε συγκέντρωση μηχανικών και τεχνικών στο Αμφιθέατρο του ΤΕΕ (Νίκης 4, Σύνταγμα).

Νησιά Αιγαίου και Κρήτη
  • Σήμερα, Σάββατο:

-- Σε συγκέντρωση στην Ικαρία, στις 7 μ.μ. θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Αντώνης Δράκος.

  • Αύριο, Κυριακή:

-- Στις 10.30 π.μ., στη Θέρισσο, η Μαρία Κοκοσάλη θα μιλήσει σε καφενείο της περιοχής.

-- Στη 1.30 μ.μ., στο Κοκκίνη Χάνι, ο Μανώλης Συντυχάκης και η Λίνα Ανδρουλάκη θα μιλήσουν στη συνεστίαση της ΚΟΒ Χερσονήσου στην ταβέρνα «Παραδοσιακό».

Στη Βόρεια Ελλάδα
  • Σήμερα, Σάββατο:

-- Στα Γιαννιτσά, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Σωτήρης Ζαριανόπουλος και Αλέκος Ουγγρίνος.

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στις 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο θα μιλήσουν οι Σάκης Βαρδαλής και Γιώργος Κοτανίδης, υποψήφιοι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις Συκιές Θεσσαλονίκης, στις 7.30 μ.μ., στο Δημαρχείο, θα μιλήσουν οι Γιάννης Δελής και Ρένα Τερζηβασιλειάδου, υποψήφιοι βουλευτές Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 9 μ.μ., στη συνεστίαση της ΚΟ Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει η Ελένη Γερασιμίδου, υποψήφια βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης.

  • Αύριο, Κυριακή:

-- Στις Σέρρες, στις 11 π.μ., στον κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑΣ», θα μιλήσουν οι Γιώργος Μαργαρίτης και Φιλιώ Σαραντίδου, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ.

-- Στην Καστοριά, στις 12 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, θα μιλήσει η Βασιλική Χαραμοπούλου, υποψήφια βουλευτής.

-- Στην Εδεσσα, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Βαρόσι) θα μιλήσει ο Αλέκος Ουγγρίνος, υποψήφιος βουλευτής Πέλλας.

-- Στα Γρεβενά, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα της αντιπεριφέρειας, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής.

-- Στo Eλληνοχώρι, στις 6 μ.μ., θα μιλήσει ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιος βουλευτής Εβρου.

Σε Πελοπόννησο - Κεφαλονιά
  • Σήμερα, Σάββατο:

-- Στο Αίγιο, στις 6.30 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο (Παλαιό Νοσοκομείο) θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Καραθανασόπουλος.

-- Στις Κεραμιές Κεφαλονιάς θα μιλήσει ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Γαβρίλης.

  • Αύριο, Κυριακή:

-- Στη Σπάρτη, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Δημήτρη Τζαβάρα, Γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου.

-- Στο Ληξούρι, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του ΤΕΙ θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Βαγγέλης Βαλλιάνος και Διονύσης Γεωργόπουλος.

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα
  • Σήμερα, Σάββατο:

-- Στη Βόνιτσα, ο Νίκος Μωραΐτης θα μιλήσει στις 12.00 στην καφετέρια «ΣΟΛΩΝΑ» (δίπλα από το Δημαρχείο).

  • Αύριο, Κυριακή:

-- Στην Πρέβεζα, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΟΑΣΗ», θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Πρέβεζας.

Στερεά Ελλάδα
  • Σημερα, Σάββατο:

-- Στην Αλίαρτο στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα «Το τζάκι». Θα μιλήσει ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας. Θα χαιρετίσουν οι Σταυρούλα Τζάνου και Νώντας Κοτσικώνας, υποψήφιοι βουλευτές Βοιωτίας.

-- Στη Βαλαώρα Ευρυτανίας, στην αίθουσα του Αγροτικού Ιατρείου στις 7 μ.μ, συγκέντρωση με ομιλητή τον Γιάννη Γιαννούλη.

-- Στο Λιδωρίκι στις 7.30 μ.μ. με τον υποψήφιο βουλευτή Δρόσο Τσελέ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ