Σάββατο 17 Γενάρη 2015 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΕΝΑΡΗΣ 2015
Σήμερα η συγκέντρωση για τη νεολαία στο Σπόρτιγκ
  • Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας
  • Θα ακολουθήσει συναυλία

Σήμερα, Σάββατο, το ραντεβού για τη νεολαία είναι στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, στις 7 μ.μ., στο γήπεδο του Σπόρτιγκ (στ. ΗΣΑΠ Αγιος Ελευθέριος).

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα ακολουθήσει συναυλία με τους: Γεράσιμο Ανδρεάτο, Βαγγέλη Κορακάκη, Kollektiva, Sober (Στέλιος Μαγαλιός).

Κάθε νέος και νέα που προβληματίζεται, που μοχθεί σήμερα να τα βγάλει πέρα με τα ψίχουλα, που αγωνιά για το αύριο, έχει κάθε λόγο να βρίσκεται εκεί και να βροντοφωνάξει: «Αρκετά! Δεν τους χαρίζουμε τα χρόνια μας! Τώρα δυνατό ΚΚΕ».

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ τις προηγούμενες μέρες έκαναν ένα πλατύ άνοιγμα προπαγανδίζοντας τη σημερινή συγκέντρωση και απευθύνθηκαν πλατιά στους νέους που βρίσκονται στα θρανία της εκπαίδευσης και της κατάρτισης, στους νέους εργαζόμενους, μισοεργαζόμενους και άνεργους, καλώντας τους να έρθουν και να ακούσουν τι λέει το ΚΚΕ από το ίδιο το ΚΚΕ. Γιατί κάθε νέος που προβληματίζεται, που προσπαθεί να σκεφτεί ώριμα και να κάνει τις επιλογές του μπροστά στην κάλπη της 25ης Γενάρη, έστω και αν δε συμφωνεί σε όλα με το Κόμμα, τουλάχιστον πρέπει να γνωρίζει τι λέει το ΚΚΕ. Πρέπει να γνωρίζει ότι το ΚΚΕ θα είναι το στήριγμά του την επομένη των εκλογών, όταν και πάλι θα μάχονται ο λαός και η νεολαία για να τα βγάλουν πέρα, όταν και πάλι τα σχολεία θα είναι άδεια από καθηγητές, όταν και πάλι στα ΑΕΙ θα στοιβάζονται οι φοιτητές ο ένας πάνω στον άλλο και οι υπηρεσίες θα υπολειτουργούν, όταν και πάλι οι υποτιθέμενες θέσεις εργασίας που θα ανοίγουν για τη νεολαία θα είναι στη μαθητεία, στην τσάμπα δουλειά για τα αφεντικά ή στα πεντάμηνα της εκμετάλλευσης σε εναλλαγή με τις ουρές του ΟΑΕΔ...

Με το βλέμμα, λοιπόν, στραμμένο στην επόμενη μέρα των εκλογών οι νέοι έχουν κάθε λόγο να εμπιστευτούν και να στηρίξουν το ΚΚΕ, για να διεκδικήσουν μαζί του όλα όσα τους ανήκουν, όλα όσα δικαιούνται και όχι ψίχουλα και κούφιες υποσχέσεις που είναι μια από τα ίδια με τη σημερινή κατάσταση.

Πούλμαν για το Σπόρτιγκ

Για τη συγκέντρωση δρομολογούνται τα εξής πούλμαν από τον Πειραιά:

Από Πέραμα

-- 17:15, από τα γραφεία της ΚΟΒ (Λ. Ειρήνης 73). Θα κάνει στάση σε Αμφιάλη (Γρ. Λαμπράκη και Τσαλδάρη), Νεάπολη Νίκαιας (πλατεία Κουμπάκη) και στον Κορυδαλλό (Γρ. Λαμπράκη και Ταξιαρχών).

Από Κερατσίνι

-- 17:15, από πλατεία Λαού. Θα περάσει από Π. Ράλλη για Νίκαια και Ρέντη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ