Σάββατο 17 Γενάρη 2015 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Με δυνατό ΚΚΕ μπορούμε να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας

Από την ομιλία του Θ. Χιώνη στο ΤΕΙ Αθήνας
Από την ομιλία του Θ. Χιώνη στο ΤΕΙ Αθήνας
Μπροστά στη μάχη των εκλογών, οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα αναπτύσσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτικής παρέμβασης, με μαζικές εξορμήσεις, περιοδείες και συσκέψεις σε κάθε χώρο που ζει, δουλεύει και μορφώνεται η νεολαία, με εκδηλώσεις σε χώρους μαθητείας και κατάρτισης, σε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, καταστήματα και επιχειρήσεις που δουλεύουν νέοι, σε αθλητικά κέντρα.

Σε αυτά τα πλαίσια, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του Κόμματος, Θοδωρής Χιώνης, μίλησε την Πέμπτη σε συγκέντρωση σπουδαστών στο ΤΕΙ Αθήνας. «Στις 25 Γενάρη μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά», τόνισε, «αφήνοντας πίσω τους εκβιασμούς και τα διλήμματα των κομμάτων της ΕΕ και του εκμεταλλευτικού συστήματος. Μπορούμε να πράξουμε εύστοχα και με σιγουριά, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στην επόμενη μέρα».

Προκειμένου «να το "φυσάν" και να μην "κρυώνει"», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, θα πρέπει «να συγκεντρωθεί όσο πιο αποφασιστικά γίνεται η επιλογή των νέων στο δυνάμωμα του ΚΚΕ. Ιδιαίτερα των σπουδαστών, που προσπαθείτε να σπουδάσετε με τόσες δυσκολίες αλλά το μέλλον παραμένει αβέβαιο. Γιατί δε μας αξίζει αυτή η μίζερη και άθλια ζωή που μας έφτιαξαν και που μας τάζουν.

Οι παλιότεροι "σωτήρες" ζητούσαν θυσίες και θυσίασαν το λαό, τα δικαιώματά μας, οι νέοι επίδοξοι "σωτήρες" ζητάνε ανοχή, για να ανεχτούμε τα ίδια με άλλο τρόπο. Ε, λοιπόν, καμιά θυσία αλλά και καμία ανοχή. Δε μας ταιριάζει η υποταγή στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού και της ΕΕ.

Να μην τους χαρίσουμε τα χρόνια, το μέλλον, τα όνειρά μας.

Να μην τα ξοδέψουμε σε παλιές και νέες αυταπάτες.

Μπορούμε να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας.

Να επιλέξουμε το ΚΚΕ, που είναι ψήφος ενάντια στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της ανεργίας, που βαράει στο κέντρο της αντιλαϊκής πολιτικής της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και της ΕΕ κι όχι στο "γάμο του καραγκιόζη" των ψεύτικων ελπίδων και των αυταπατών του ΣΥΡΙΖΑ, για να μένει τελικά ανέπαφο το σάπιο σύστημα των μονοπωλίων».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Φοιτητές και σπουδαστές με την ψήφο τους να δυναμώσουν το ΚΚΕ(2015-01-22 00:00:00.0)
Δεν τους χαρίζουμε τα χρόνια και τα όνειρά μας!(2015-01-17 00:00:00.0)
«Τα παπαγαλάκια του κεφαλαίου στο πανεπιστήμιο»!(2012-03-17 00:00:00.0)
Να συγκροτήσουμε διακριτό μέτωπο αγώνα(2009-10-30 00:00:00.0)
«Στείλτε μήνυμα ελπίδας και αντίστασης»!(2005-04-08 00:00:00.0)
Αυτοαναγορεύτηκαν "Κεντρικό Συμβούλιο" της ΕΣΕΕ!(1998-10-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ