Τρίτη 6 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Λαθροχειρίες...

«Δεν λέει όχι σε έναν μεγάλο συνασπισμό το ΚΚΕ». Αυτός είναι ο τίτλος σε ρεπορτάζ του TVXS.gr του Στ. Κούλογλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσιάζει συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα στην εφημερίδα «Real News». Και με αυτό τον τίτλο, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα επιχειρεί να δημιουργήσει συνειρμούς στους αναγνώστες ότι πιθανόν το ΚΚΕ θα μπορούσε να συμμετάσχει σε έναν τέτοιο συνασπισμό. Παραθέτουμε ολοκληρωμένη την ερώτηση και την απάντηση για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

«-- Μετά τις εκλογές εκτιμάτε ότι οδηγούμαστε σε σταθερές κυβερνήσεις; Και το ΚΚΕ αποκλείει να οδηγηθούμε και σε ένα "μεγάλο συνασπισμό";

Δημήτρης Κουτσούμπας: Κατά τη γνώμη μας, μέχρι σήμερα "σταθερές" ήταν όλες οι κυβερνήσεις. "Σταθερές" στο να περνάνε "σταθερά" και τα μέτρα που ευνοούν την κερδοφορία των μονοπωλίων και το ξεζούμισμα του λαού. Τέτοιες κυβερνήσεις θα υπάρξουν και μετά τις εκλογές αυτές. Στην πολιτική τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αρα και το σενάριο ενός "μεγάλου συνασπισμού" είναι υπαρκτό και πιθανό. Ισως όχι άμεσα, όμως σε μια πορεία ναι, εάν δεν υπάρξουν άλλες συνολικές ανατροπές και εξελίξεις».

Τώρα, τι ορέγονται ο ΣΥΡΙΖΑ και τα διαδικτυακά μέσα του είναι μια άλλη ιστορία...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ