Τρίτη 6 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δύναμη αντίστασης, πάλης κι ελπίδας για άλλη προοπτική το ΚΚΕ

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, τα άλλα κόμματα μιλούν για την «επόμενη μέρα», καλλιεργώντας ψεύτικες προσδοκίες στο λαό ότι αυτή η επόμενη μέρα θα 'ναι καλύτερη μέρα για το λαό.

Οποια κι αν είναι η επόμενη μέρα, θα είναι εδώ, παρόντες, οι παράγοντες που επιδεινώνουν τη ζωή του λαού, τα μονοπώλια, η ΕΕ, το χρέος, οι εφαρμοστικοί νόμοι, τα μνημόνια διαρκείας και οι κυβερνήσεις που κινούνται σε αυτό το δρόμο.

Ολα αυτά θα είναι εδώ και σε περίπτωση συνέχισης της κρίσης και στην περίπτωση κάποιας μικρής ανάκαμψης. Το κεφάλαιο και στη φάση της ανάκαμψης απαιτεί περισσότερα προνόμια.

Γι' αυτό ακριβώς ο λαός την επόμενη μέρα χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ για να είναι δίπλα του, να οργανώνει αποτελεσματικά την πάλη του λαού. Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης, δύναμη που δρα με συνέπεια μέσα στο κίνημα, για την ανασυγκρότησή του. Συμβάλλει για την οικοδόμηση της κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας όλων των καταπιεσμένων. Κόμμα εργατικής - λαϊκής αντιπολίτευσης μέσα στη Βουλή, μέσα στο λαό, κόμμα που δρα με συνέπεια και συνέχεια για την αλλαγή συσχετισμών με στόχο τη συνολική ανατροπή. Κόμμα ελπίδας και προοπτικής.

Ισχυρό ΚΚΕ για να μην ξεγελάσουν, να μην εξαπατήσουν και πάλι το λαό.


ΣΕΛ.  3

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org