Πέμπτη 1 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
Ενισχύουμε το ΚΚΕ παντού, ανοίγουμε δρόμο στη μοναδική φιλολαϊκή διέξοδο

Ψήφισμα - κάλεσμα του Γενικού Συμβουλίου

Με ψήφισμα - κάλεσμά του, το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ), ενόψει των εξελίξεων και της προκήρυξης βουλευτικών εκλογών απευθύνεται στους αγωνιστές της ΕΑΜικής Αντίστασης και τους μαχητές του ΔΣΕ, στους απογόνους και φίλους της Αντίστασης, καλώντας τους να στηρίξουν και ενισχύσουν το ΚΚΕ στις εκλογές.

Συγκεκριμένα, και «με δεδομένη τη χειροτέρευση της αντιλαϊκής πολιτικής όποιο από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου κι αν σχηματίσει κυβέρνηση, αφού κινούνται στο ίδιο πλαίσιο της βάρβαρης πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης», το ΓΣ της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ υπογραμμίζει:

«Η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ) καλεί τους αντιστασιακούς αγωνιστές, τους φίλους και απογόνους της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, να εντείνουν τους αγώνες τους με το ταξικό εργατικό κίνημα, το ΠΑΜΕ, και το ΚΚΕ για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της ΕΕ που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και στηρίζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ κ.λπ.

Σε κάθε περίπτωση, στις εκλογές που έρχονται η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλεί, τους συναγωνιστές και συναγωνίστριες να ενισχύσουν το ΚΚΕ παντού - και στη Βουλή, ρίχνοντας στην κάλπη τα ψηφοδέλτια του Κόμματος, για να δυναμώσει η δύναμη του ίδιου του λαού. Τους καλούμε να κινητοποιηθούν, οργανώνοντας τη δουλειά τους μέσα από τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, αλλά και στον περίγυρό τους, ώστε να μη χαθεί καμία ψήφος και να ενισχυθεί, αποφασιστικά, το ΚΚΕ.

Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί, οργανώνοντας το λαό, να αντιπαλέψει τα μονοπώλια και την ΕΕ των μνημονίων διαρκείας. Θα σταθεί απέναντι σε κυβερνήσεις, της μιας ή της άλλης διαχειριστικής εκδοχής, που όχι μόνο δεν εγγυώνται την ανάκτηση των τεράστιων απωλειών για το λαό, αλλά υπηρετούν τον ίδιο δρόμο που μας οδηγεί σε μεγαλύτερες περιπέτειες.

Γιατί το ΚΚΕ αποτελεί τη δύναμη που, χωρίς υποχωρήσεις και παλινωδίες, θα μπει μπροστά στον αγώνα του λαού, για να βάλουμε εμπόδια στα νέα μέτρα, να διεκδικήσουμε κατάργηση όλων των εφαρμοστικών νόμων και την ανάκτηση των απωλειών».

«Ψηφίζουμε ΚΚΕ», τονίζεται, «για να ανοίξουμε το δρόμο για τη μοναδική φιλολαϊκή διέξοδο, που είναι να απαλλαγεί οριστικά ο λαός και η χώρα από τα δεσμά της ΕΕ και του χρέους, από τις αλυσίδες των μονοπωλίων, να έρθει ο ίδιος ο λαός στην εξουσία».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών(2018-06-19 00:00:00.0)
Τιμούν την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου(2017-11-16 00:00:00.0)
Εκδήλωση σήμερα για τα 75 χρόνια του ΕΑΜ(2016-09-27 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ(2012-12-04 00:00:00.0)
Με ψήφο στο ΚΚΕ τιμάμε Αντίσταση και ΔΣΕ(2012-04-24 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις - «Συνάντηση» στη Νάουσα(2011-06-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ