Τετάρτη 31 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΥΦΑ
Το ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας»

Στις 19/1/2015 (επαρχία) και στις 20 - 21/1/2015 (Αθήνα) πραγματοποιούνται οι εκλογές για την εκλογή νέου Γενικού Συμβουλίου της ΠΕΥΦΑ και αντιπροσώπων στο 12ο Συνέδριο της ΠΟΕ ΥΠΠΟ.

Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υποψήφιοι της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας», που στηρίζει το ΠΑΜΕ, «αυτές τις στιγμές, αυτό που χρειάζεται είναι η αποφασιστική παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα, ένα ισχυρό λαϊκό κίνημα, μια ισχυρή συμμαχία όλων των λαϊκών στρωμάτων που θα απαιτήσει εδώ και τώρα: Καμιά απόλυση. Να φύγουν οι εργολάβοι και οι ΜΚΟ. Διεκδικούμε μόνιμη σταθερή εργασία για όλους με μαζικές προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων στο ΥΠΠΟΑ. Επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων συναδέλφων μας. Οχι στο λεγόμενο επανέλεγχο των ΙΔΑΧ, όχι στη λεγόμενη αξιολόγηση. Μαζικές προσλήψεις μόνιμου φυλακτικού προσωπικού, ώστε να καλύπτονται οι σημερινές - πραγματικές ανάγκες. Οι ανατροπές στο Ασφαλιστικό είναι αιτία πολέμου. Αποκλειστικά δημόσια καθολική Κοινωνική Ασφάλιση. Κάτω τα χέρια από το εφάπαξ και τα Ταμεία. Οχι στον Οργανισμό των αναγκαστικών μετακινήσεων προσωπικού και του μικρού και ευέλικτου κράτους, που θέλει φοβισμένους και υποταγμένους υπαλλήλους».

«Είναι επιτακτική ανάγκη» - επισημαίνει η ΔΑΣ - «μέσα σε αυτές τις συνθήκες να αλλάξει ο συσχετισμός και να ισχυροποιηθεί ο ταξικός αγωνιστικός πόλος στο σωματείο και να ανασυνταχθεί το κίνημα. Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΠΕΥΦΑ, όλο το προηγούμενο διάστημα, έδωσαν τη μάχη για την ανάδειξη των προβλημάτων μας και των αιτίων που τα γεννούν, πρωτοστάτησαν στην οργάνωση του αγώνα για την κάλυψη των σύγχρονων λαϊκών αναγκών μας.»

Υποψήφιοι για το ΓΣ της ΠΕΥΦΑ και το 12οΣυνέδριο της ΠΟΕ ΥΠΠΟ.

1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ. Μ. Καρύστου 2. ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ. Μ. Λαυρίου. 3. ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΜΥΡΣΙΝΗ. Μ. Ερεσού. 4. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Μ. Θεόφιλου Βόλου 5. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ. Διονυσιακό Θέατρο 6. ΚΑΤΣΕΝΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ. Αμφιαράειο. 7. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. Ακρόπολη. 8. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ. Ακρόπολη. 9. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Εφ. Αρχ. Λάρισας. 10. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ολυμπιείο. 11. ΣΙΔΗΡΑΣ ΣΤΑΘΗΣ. Μ. Δελφών. 12. ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ ΣΟΦΙΑ. Εφ. Αρχ. Εύβοιας. 13. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ. Μ. Ηρακλείου. 14. ΤΖΕΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ. Β.Χ.Μ. 15. ΤΖΟΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ. Μέσα Λέσβου. 16. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ. Μήθυμνα Λέσβου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ