Τετάρτη 31 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ελεύθερη είσοδος για τους ανέργους

Στη θεατρική παράσταση «Η μητέρα του σκύλου»

Για την παράσταση «Η Μητέρα του σκύλου» του Παύλου Μάτεσι, που παίζεται στο «Σύγχρονο Θέατρο», μέχρι το τέλος των παραστάσεων, 31 Γενάρη 2015, προσφέρεται Ελεύθερη Είσοδος για τους Ανέργους, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας (ΟΑΕΔ). Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα του θεάτρου. Σύγχρονο Θέατρο (Ευμολπιδών 45, Γκάζι, Τηλ: 210.3464.380).

Ραραού: Η γυναίκα που γνωρίσαμε μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Η Μητέρα του Σκύλου», παρουσιάζεται φέτος στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου για να μας πει την ιστορία της, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Σταύρου Τσακίρη. Παρουσιάζει τη ζωή της, σκιαγραφώντας τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες μιας Ελλάδας, που προσπαθεί να τα «βολέψει» σε συνθήκες ανέχειας. Είναι μια γυναίκα που δε σταματά να μάχεται. Ο αγώνας της αδιάκοπος, κι εκείνη αποφασισμένη να επιβιώσει, ακόμη και αν χρειαστεί να βρει καταφύγιο σε μια δική της πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία - Δραματουργική επεξεργασία: Σταύρος Τσακίρης. Σκηνικά - Κοστούμια: Αγγελος Αγγελή. Δραματολόγος: Δήμητρα Πετροπούλου. Κινησιολογία: Γιάννης Αντωνίου. Στο ρόλο της Ραραού η Δήμητρα Χατούπη. Παίζουν επίσης: Νίκος Γιαλελής, Γιάννης Δρίτσας, Χρήστος Ευθυμίου, Ηλίας Ζερβός, Στεφανία Κριεζή, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Εφη Ρευματά, Μαριαλένα Ροζάκη. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη 19.30, Παρασκευή 21.00, Σάββατο 21.00, Κυριακή 19.30.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ