Τρίτη 30 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΑΡ
Θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ

Θέμα ημερών μοιάζει να είναι η ανακοίνωση της συνεργασίας ΔΗΜΑΡ - ΣΥΡΙΖΑ, με το επικρατέστερο σενάριο να κάνει λόγο για συμμετοχή στελεχών της στα ψηφοδέλτια που συγκροτεί η Κουμουνδούρου, με πρώτο και καλύτερο τον Φ. Κουβέλη, για τον οποίο πολλά ακούγονται, όπως ότι προορίζεται για πρόεδρος της Βουλής. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι αντιδράσεις των στελεχών που διαφωνούν με τις επιλογές της ηγεσίας, παρότι τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια συνηγορούν υπέρ της.

Χτες, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δήλωσε πως η κυβέρνηση είναι αυτή που «επέλεξε να χρησιμοποιήσει την προεδρική εκλογή για να επισπεύσει την πραγματοποίηση πρόωρων εκλογών». Κι αυτό γιατί - όπως είπε - έφερε νωρίτερα τη σχετική διαδικασία, αν και γνώριζε ότι στη βάση της πολιτικής της δεν μπορούσαν να υπάρξουν συναινέσεις. Ο Φ. Κουβέλης έσπευσε να ενισχύσει τις αυταπάτες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ ότι οι εκλογές αποτελούν «αφετηρία εξελίξεων που θα κάνουν τη χώρα να γυρίσει σελίδα».

Η Αγ. Κωνσταντίνου δεν άφησε ασχολίαστη και τη δήλωση του Ευ. Βενιζέλου στο κομμάτι που την αφορούσε, αναφέροντας σε ανακοίνωσή της ότι «κόμματα και πολιτικοί παράγοντες που ακροβατούν μεταξύ συντηρητικών πολιτικών και διεκδίκησης αντιπολιτευτικού ρόλου, δεν μπορούν να παραδίδουν μαθήματα στη ΔΗΜΑΡ περί πολιτικής σαφήνειας»...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ