Πέμπτη 25 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)

Στο σημερινό 4σέλιδο του «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» για τη Νεολαία μπορούμε να βρούμε:

  • Συγκλονιστικά στοιχεία για το θέμα της χρήσης ναρκωτικών. Η κυβερνητική πολιτική της διαχείρισης της εξάρτησης στοιχίζει ανθρώπινες ζωές.
  • Το Ιντερνετ ως μέσο ενημέρωσης και ως εργαλείο χειραγώγησης της νεολαίας. Συζήτηση και προβληματισμός σε πρόσφατη εκδήλωση, που διοργάνωσαν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στους εργαζόμενους των ΜΜΕ και στα πανεπιστημιακά Τμήματα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του ΕΚΠΑ και Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου.
  • Τέτοιες μέρες, το καλύτερο δώρο για εφήβους είναι ένα βιβλίο. Προτείνουμε, λοιπόν, κάποια βιβλία της «Σύγχρονης Εποχής», που είναι ιδανικά για εφήβους. Βιβλία που εισάγουν και δίνουν απαντήσεις σε κοσμοθεωρητικά ζητήματα, αλλά και έργα μεγάλων λογοτεχνών.
  • Η υποβάθμιση της Φυσικής Αγωγής στο σχολείο και οι επιπτώσεις της. Το 77% των μαθητών του Δημοτικού είναι κινητικά αδρανείς. Αύξηση των ποσοστών των υπέρβαρων και παχύσαρκων παιδιών κατά 20% την τελευταία δεκαετία. Συνέντευξη με τον Βαγγέλη Γείτονα, μέλος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ και καθηγητή Φυσικής Αγωγής.

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org