Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Νέα διοίκηση στον Αγροτικό Σύλλογο Αγιάς

Με μεγάλη συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων έγιναν οι εκλογές στον Αγροτικό Σύλλογο Αγιάς Λάρισας - ψήφισαν 103 μέλη, από 76 που είχαν ψηφίσει την προηγούμενη φορά. Το νέο ΔΣ που εκλέχτηκε ανέδειξε πρόεδρο τον Αν. Κωστούλα και αντιπρόσωπους για την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΟΑΣΛ σημειώνει: «Η αύξηση της συμμετοχής στις εκλογές είναι συνέπεια της αγωνιστικής στάσης και πρωτοπόρας δράσης του ΑΣ Αγιάς, που ενημέρωσε, οργάνωσε κινητοποιήσεις και διεκδίκησε λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους, πήρε πρωτοβουλίες για θέματα Υγείας και Παιδείας, Υδρευσης και οτιδήποτε απασχολεί τους κατοίκους της περιοχής».

  • Σύσκεψη με θέματα τη νέα ΚΑΠ και τις εξελίξεις στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, καθώς και την οργάνωση και ανασυγκρότηση του αγροτικού κινήματος, διοργανώνει την Παρασκευή 12 Δεκέμβρη, στο καφενείο «Ντάλλας» στη Μηλέα, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας. Στη σύσκεψη θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της ΕΟΑΣΛ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ