Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
Κινητοποιήσεις για κενά και αξιολόγηση

Σε κινητοποίηση στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ' Αθήνας καλεί σήμερα Τρίτη, στις 2 το μεσημέρι γονείς και εκπαιδευτικούς ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου». Οι εκπαιδευτικοί ζητούν κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών και όλων των προβλημάτων των σχολείων, σημειώνοντας ότι παρά τις εξαγγελίες του υπουργείου, «τα εκπαιδευτικά κενά, η δυσλειτουργία των ολοήμερων σχολείων, η έλλειψη παράλληλης στήριξης και βοηθητικού προσωπικού στο Ειδικό Σχολείο είναι πραγματικότητα».

Στο μεταξύ, την Παρασκευή 28 Νοέμβρη οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης» και Αν. Αττικής «Σωκράτης» έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο της σχολικής συμβούλου, η οποία είχε καλέσει τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων του Μενιδίου και της Μεταμόρφωσης σε συνάντηση «για την αξιολόγησή τους». Οι δύο Σύλλογοι εκπαιδευτικών κήρυξαν και στάσεις εργασίας για τη διευκόλυνση της συμμετοχής.

Αύριο Τετάρτη, στις 12.30 το μεσημέρι, ο Σύλλογος «Γ. Σεφέρης» καλεί σε στάση εργασίας και κινητοποίηση έξω από το 1ο Νηπιαγωγείο Μελισσίων, όπου καλούνται σε συνάντηση για την αξιολόγηση νηπιαγωγοί από Μαρούσι, Πεύκη, Κηφισιά, Λυκόβρυση και Ηράκλειο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ