Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στη Βουλή η απόλυση του γραμματέα του ΣΕΤΗΠ

Επίκαιρη Ερώτηση προς τους υπουργούς Εργασίας και Δημόσιας Τάξης, σχετικά με την απόλυση του Γιώργου Βασιλάκη, γραμματέα του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ), από την εταιρεία «Commsquare», κατά παράβαση της εργατικής νομοθεσίας, κατέθεσε το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ ρωτά τον υπουργό Εργασίας τι μέτρα θα πάρει για να επιστρέψει στην εργασία του ο Γ. Βασιλάκης. Επίσης, αν μπορεί κάποιος εργοδότης με τη χορήγηση διπλής αποζημίωσης να προχωρήσει σε κάτι που απαγορεύεται από το νόμο. Τέλος, ρωτά τον υπουργό Δημοσίας Τάξης για την παρουσία της αστυνομίας στην είσοδο της επιχείρησης, στη διάρκεια κινητοποίησης των εργαζομένων ενάντια στην απόλυση.

  • Παράσταση διαμαρτυρίας για την παράνομη και προκλητική απόλυση του αντιπροέδρου του, Δ. Καραγιάννη, διοργανώνει σήμερα, στις 8.30 π.μ. έξω από την «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» (Μεσογείων 85), το Κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής - Βοιωτίας - Εύβοιας και Κορινθίας. Επίσης, καλεί σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια στις 26 Νοέμβρη, μέρα που θα εκδικαστεί η αγωγή για την επαναπρόσληψή του.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ