Τετάρτη 19 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
... για οποιον κατάλαβε!

Αν, τώρα, ανάμεσά τους υπάρχουν και έμπειροι στην άσκηση της διαχείρισης, ακόμα καλύτερα. «Διαμορφώνονται (...) και συνεργασίες που θα αξιολογηθούν και θα αξιοποιηθούν σε τομείς της παραγωγικής ανασυγκρότησης στο πλαίσιο της αριστερής διακυβέρνησης», όπως είπε ο Ν. Βούτσης.

Ο ίδιος, άλλωστε, ομολόγησε ότι για να μην αποτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ «παρένθεση», απαιτείται να ενσωματώσει πολλά απ' τα υλικά του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ και του υπό αναμόρφωση αστικού πολιτικού συστήματος. «Αλλά δεν πρόκειται να γίνουμε και "παρένθεση" όπως προσδοκούν οι αντίπαλοί μας, δεν πρόκειται δηλαδή να αγνοήσουμε τις δυνατότητες για μικρές και μεγάλες συμμαχίες και με κοινωνικές δυνάμεις που παραδοσιακά είχαν αποστάσεις από την Αριστερά», ανέφερε.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ν. Βούτσης σημείωσε «τη συνέπεια στην αντιμνημονιακή στάση» των ΑΝΕΛ με τους οποίους μπορεί να υπάρξει μετεκλογικά η δυνατότητα για ευρύτερη συναίνεση.

Κατόπιν αυτών, η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά αλλά και κατά τόπους οργανώσεών του, να διαψεύσουν με ανακοινώσεις τους σενάρια και φήμες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, είναι τουλάχιστον ατυχής, αφού διαψεύδεται εκ των ενόντων.

Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του. Για την πολιτική που σπεύδουν να υπηρετήσουν όλοι όσοι τόσα χρόνια συνέβαλαν στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων του αλλά και για την ποιότητα του φορέα που τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ