Τρίτη 18 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Καταθέσεις στεφάνων από το ΚΚΕ και την ΚΝΕ

Από την ΚΝΕ κατέθεσε στεφάνι ο Πέτρος Μαρκομιχάλης
Από την ΚΝΕ κατέθεσε στεφάνι ο Πέτρος Μαρκομιχάλης
Το πρωί της Κυριακής, αντιπροσωπείες της ΚΕ του ΚΚΕ, του ΚΣ της ΚΝΕ και του «Ριζοσπάστη» κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου.

Εκ μέρους του ΚΚΕ, στεφάνι κατέθεσε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, που αμέσως μετά δήλωσε: «Τα συνθήματα της εξέγερσης, επίκαιρα και ζωντανά, δε βολεύονται στα μέτρα των διαχειριστών της πολιτικής του κεφαλαίου και της ΕΕ. Το σύνθημα "Εξω το ΝΑΤΟ", στη γκρεμισμένη πύλη του Πολυτεχνείου, ούτε διορθώνεται ούτε ξεχνιέται. Συνεχίζουμε τον αγώνα για να γίνει ο λαός μας κυρίαρχος ιδιοκτήτης του πλούτου που παράγει».

Στεφάνι εκ μέρους της Κομμουνιστικής Νεολαίας κατέθεσε ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, που δήλωσε ότι η ΚΝΕ, «όπως και τότε, έτσι και τώρα συνεχίζει να είναι στην πρώτη γραμμή της πάλης για τα δικαιώματα της νεολαίας. Κρατάμε ψηλά τη σημαία του αγώνα που είναι βαμμένη κατακόκκινη από τις θυσίες του λαού μας και που μας οδηγεί στην πάλη για αγώνα έξω από το σύστημα που μας οδηγεί στην ανεργία, στην κακοπληρωμένη δουλειά που βάζει εμπόδια στη μόρφωση των παιδιών του λαού. Δίνουμε με οργανωμένο τρόπο αποφασιστική απάντηση στην ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής που επιχειρείται από την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της».

Εκ μέρους του ΚΚΕ, στεφάνι κατέθεσε ο Νίκος Σοφιανός
Εκ μέρους του ΚΚΕ, στεφάνι κατέθεσε ο Νίκος Σοφιανός
Εκ μέρους του «Ριζοσπάστη», στεφάνι κατέθεσε ο Γιώργος Ελταχήρ, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής της εφημερίδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ