Κυριακή 2 Νοέμβρη 2014 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

* Ο ΕΕΦ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ανω Βριλησσίων (Αθ. Διάκου 14) μας ενημερώνει ότι εκτός από τις παράλληλες εκδηλώσεις και το πρόγραμμα προπονήσεων, που ήδη έχουμε αναφέρει, καθιερώνει κάθε Πέμπτη 17.30 με 19.00 Φιλικούς Σκακιστικούς Αγώνες όλων των τμημάτων (αγόρια - κορίτσια), προκειμένου να παίζουν μεταξύ τους παρτίδες, έτσι ώστε να εφαρμόζουν σιγά - σιγά στην πράξη αυτά που οι προπονητές τους διδάσκουν στην προπόνηση.

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τη συμμετοχή των παιδιών τις Πέμπτες.

* ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ το Θεματικό Πρόγραμμα «Σκακιστικές Παρασκευές» που ξεκίνησε ο ΣΟ Νέας Φιλαδέλφειας στις 3 Οκτώβρη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2014. Την ερχόμενη Παρασκευή 7 Νοέμβρη το θέμα είναι «Μέτρημα και επιλογή υποψηφίων κινήσεων» και το παρουσιάζει ο ΟΜ Νίκος Μπαλάσκας. Στις 14/11 παρουσιάζει την 5η Κάρλσεν - Ανάντ ο ΟΜ Δημήτρης Βαζελάκης, στις 21/11 η 10η παρτίδα Κάρλσεν - Ανάντ από τον ΥΜ Λουκά Κονιστή, στις 28/11 «Μέθοδοι επίθεσης με απομονωμένο πιόνι» από τον ΟΜ Νίκο Σερετάκη. Θα επανέλθουμε για τις Σκακιστικές Παρασκευές του Δεκέμβρη.

Σε νέο του μήνυμα ο ΣΟΝ Φιλαδέλφειας μας υπενθυμίζει την αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΣΕΠΟ Καλαβρύτων Επαρχίας, για την οποία ήδη έχουμε αναφερθεί στις 26 Οκτώβρη. Συγκεκριμένα, για 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σκακιστικού Σκίτσου, ο ΣΟΝΦ αναφέρει: «Με την αξιέπαινη αυτή πρωτοβουλία ο ΣΕΠΟΚΕ συμβάλλει στην προσπάθεια διατήρησης της ιστορικής μνήμης αποτίοντας και με τον τρόπο αυτό την πρέπουσα τιμή στα θύματα της ναζιστικής κτηνωδίας των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής στις 13 Δεκέμβρη 1943».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΑΤΙΤΛΟ(2014-11-02 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ