Πέμπτη 30 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΙΕΘΝΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Καμπάνια για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Με σύνθημα «Τα παιδιά της Παλαιστίνης διεκδικούν το μέλλον που ονειρεύονται», η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) συνεχίζει την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ελληνικού λαού σχετικά με τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη, ειδικότερα στην αποκλεισμένη από το Ισραήλ Λωρίδα της Γάζας.

Στόχος της καμπάνιας, όπως σημειώνει στην έκκλησή της, «είναι η συγκέντρωση χρημάτων και η αποστολή τους στον προσφυγικό καταυλισμό Τζαμπαλίγια στη Βόρεια Γάζα, για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ανακούφιση των παιδιών του καταυλισμού από τις συνέπειες του συνεχιζόμενου αποκλεισμού, των πρόσφατων βομβαρδισμών και των συνεχών επιθέσεων του ισραηλινού στρατού, με πλήρη κάλυψη από τις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ενωση, το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ.

Η ΕΕΔΔΑ καλεί τον ελληνικό λαό να δείξει για μια ακόμα φορά έμπρακτα τη διεθνιστική αλληλεγγύη του στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Βοηθήστε τα παιδιά της Παλαιστίνης, εκφράστε την αλληλεγγύη σας, καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα 116/29603975 (για Παλαιστίνη), ή στα γραφεία μας, Ηπείρου 5, 5ος όροφος».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ