Παρασκευή 17 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σωματείου Λογιστών η ΤΟ ΟΤΑ - Δημόσιας Διοίκησης καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ «Κόμμα "παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Σπ. Μπότσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» διοργανώνει η ΤΕ Καστοριάς του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Καστοριάς. Την παρουσίαση θα κάνει η Εφη Τσίγκα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην Κηφισιά, στο Δημαρχείο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και Κοινωνική Επανάσταση», με ομιλητή τον Φάνη Παρρή, μέλος της ΕΠ Αττικής και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ.

Την Κυριακή, 19/10

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Εκπαιδευτικών Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση», στις 7.30 μ.μ., στο «Μπαράκι του Μύλου», στο Μύλο του Παππά. Την παρουσίαση θα κάνει η Μαρία Γαβαλά, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει προβολή οπτικοακουστικού υλικού, απαγγελία ποιημάτων, μουσικό πρόγραμμα από εκπαιδευτικούς με αντιφασιστικά τραγούδια.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org