Σάββατο 11 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Βιβλιοπαρουσιάσεις

Σήμερα, Σάββατο

-- Η ΤΕ Δωδεκανήσου του ΚΚΕ διοργανώνει στην Κω εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Το αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, από το 1950 έως το 1967», του Μ. Μαΐλη, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξεν. Μαριτίνα. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κ. Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Αύριο, Κυριακή

-- Στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γκράβας οι Κομματικές Οργανώσεις Πατησίων της ΤΟ Α' Αθήνας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ «Κόμμα "παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ"». Την παρουσίαση θα κάνει ο Χρήστος Μπαλωμένος, μέλος της ΙΕ της ΚΕ.

-- Στις 11 π.μ. στην αίθουσα του ΟΝΑ (Λ. Αλεξάνδρας 152) οι Κομματικές Οργανώσεις Αμπελοκήπων - Ελληνορώσων της ΤΟ Α' Αθήνας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της ΙΕ της ΚΕ «Κόμμα "παντός καιρού". Ιδεολογική - πολιτική και οργανωτική ισχυροποίηση του ΚΚΕ». Την παρουσίαση θα κάνει ο Αρης Ευαγγελίδης, μέλος της ΙΕ του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΤΕ Δωδεκανήσου του ΚΚΕ διοργανώνει στην Κάλυμνο εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Το αστικό πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, από το 1950 έως το 1967», του Μ. Μαΐλη, στις 7.00 μ.μ. στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κ. Σκολαρίκος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ