Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προχωράει ο σχεδιασμός για το δίμηνο δράσης

Νέες συσκέψεις συνδικάτων και άλλων φορέων του κινήματος προστίθενται καθημερινά

Από παλιότερη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ
Από παλιότερη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ
Διευρύνεται μέρα με τη μέρα το πρόγραμμα των συνεδριάσεων - συσκέψεων που συγκαλούν τα ΔΣ των συνδικαλιστικών οργανώσεων και οι μαζικοί φορείς του κινήματος, στο πλαίσιο της πρότασης του ΠΑΜΕ για δίμηνο αγωνιστικό πρόγραμμα κινητοποιήσεων, με κορύφωση το πανελλαδικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη. Για το σχεδιασμό της δράσης ανά κλάδο και περιοχή, συνεδριάσεις ΔΣ και συσκέψεις διοργανώνουν:

11/9: Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Λάρισας, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά (συνεδρίαση ΔΣ), Ενωση ηλεκτροτεχνιτών Αττικής (διευρυμένο ΔΣ, με τη συμμετοχή εργαζομένων από εργασιακούς χώρους), Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αττικής (με τα επιχειρησιακά σωματεία και τις επιτροπές του), Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, Σωματείο «ΕΒΓΑ», Εργατικό Κέντρο Λαυρίου, Συνδικάτο Ενέργειας Αττικής.

12/9: Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Αγρινίου, Σωματείο Χρηματοπιστωτικού Αττικής (με τις σωματειακές επιτροπές), ΣΕΤΗΠ, Συνδικάτο Χημικής Βιομηχανίας, .

13/9: Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου (με τα ΔΣ σωματείων και τις σωματειακές επιτροπές Αττικής, Κορίνθου και Χαλκίδας), Συνδικάτο Οικοδόμων Λαυρίου.

14/9: Συνδικάτο μετάλλου Αττικής, Σωματείο Καθαριστριών Αττικής, Επιχειρησιακό Σωματείο «Αρβανιτίδης», Παράρτημα εργαζομένων στα Carrefour Θεσσαλονίκης, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά (Γενική Συνέλευση), τοπική Γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ, Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Λαυρίου.

15/9: Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων Ηρακλείου Κρήτης, τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε Αττική, Τρίκαλα, Βόλο και Χαλκίδα.

16/9: Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Σωματείο Καθαριστριών - Εργολαβιών Κ. Μακεδονίας, Εργατικό Κέντρο Λάρισας, Γραμματεία Καρδίτσας του ΠΑΜΕ.

17/9: Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (με τα επιχειρησιακά σωματεία και τις σωματειακές επιτροπές), Εργατικό Κέντρο Νάουσας, Σωματείο εργαζομένων στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, Συνδικάτο ΚΙΔΕ Αττικής, ΠΕΜΕΝ, τοπικές Γραμματείες του ΠΑΜΕ σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Ηράκλειο Κρήτης και Χανιά.

18/9: Σωματείο ταχυδρομείων - ταχυμεταφορών Αττικής

20/9: Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού και Δέρματος, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ.

21/9: Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο.

22/9: Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών.

27/9: Ομοσπονδία Οικοδόμων.

Στις 15/9 η παναττική σύσκεψη

Η ευρεία παναττική σύσκεψη που καλούν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ, τη Δευτέρα 15 Σεπτέμβρη, θα γίνει στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος μέλη ΔΣ από τους φορείς των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των γυναικών και της νεολαίας, Λαϊκές Επιτροπές από κάθε γειτονιά καθώς και πρωτοπόροι εργαζόμενοι από χώρους δουλειάς.

Η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ καλεί σε πλατιά συμμετοχή και συμβολή στην προσπάθεια για την υλοποίηση του σχεδιασμού, με τους σταθμούς και τις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν για την προστασία των ανέργων και την υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, απέναντι στην αντιλαϊκή - αντεργατική επίθεση κυβέρνησης - τρόικας. «Να δώσουμε αποφασιστική απάντηση σε όσους σφαγιάζουν καθημερινά τις ζωές μας», καταλήγει.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ