Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Προσαρμόζεται στα πάντα

Δεν πάει μια βδομάδα που ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε το «παρών» κατά τη διαδικασία ψήφισης στο Γ' Θερινό Τμήμα της Βουλής του λεγόμενου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, που ενσωμάτωσε στην ελληνική νομοθεσία το αντιδραστικό πλαίσιο της ΕΕ για την εφαρμογή των ανιστόρητων και αντιεπιστημονικών θεωριών των «άκρων», της ταύτισης δηλαδή φασισμού - κομμουνισμού, την ποινικοποίηση της ταξικής πάλης, την ποινικοποίηση, όπως ανέφερε ο ειδικός αγορητής του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας, «του αναφαίρετου δικαιώματος κάθε λαού να επιλέγει, αν το αποφασίσει, ένα διαφορετικό δρόμο οικονομικής και κοινωνικής εξέλιξης».

Χτες, η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ στο αντιδραστικό νομοσχέδιο για τα οικονομικά των κομμάτων Ολγα Γεροβασίλη... επιφυλάχτηκε για τη στάση που θα κρατήσουν! Τι κι αν το νομοσχέδιο αυτό νομιμοποιεί τις συναλλαγές των αστικών κομμάτων με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, ενώ την ίδια ώρα φακελώνει τον εργάτη που δίνει μια δεκάρα στο ΚΚΕ ή σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα; Ψιλά γράμματα για το ΣΥΡΙΖΑ. Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ επιφυλάχτηκε, παρότι αναγνώρισε ότι τίθεται ζήτημα νομιμοποίησης της συναλλαγής, ζήτημα φακελώματος κλπ. ...

Τα δείγματα γραφής που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ - και σε ό,τι αφορά τη συμμόρφωσή του με ένα όλο και πιο ασφυκτικό για το εργατικό - λαϊκό κίνημα και την πολιτική του πρωτοπορία πλαίσιο - είναι αποκαλυπτικά και πάντως ταιριαστά με τη συνολικότερη στάση του ως επίδοξου διαχειριστή της αστικής εξουσίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ