Τρίτη 9 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Μεγάλες εκδηλώσεις αυτήν τη βδομάδα

Λιγότερες από 10 μέρες έμειναν πια για να ανοίξει τις πύλες του το 40ό Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» στην Αθήνα, που θα γίνει στις 18, 19 και 20 Σεπτέμβρη το πάρκο «Τρίτση» στο Ιλιον, ενώ ταυτόχρονα προς την κορύφωσή τους οδεύουν οι εκδηλώσεις του σε όλη τη χώρα.

Επιγραμματικά σημειώνουμε τις μεγάλες πόλεις από τις οποίες θα περάσει το Φεστιβάλ αυτήν τη βδομάδα, με πλούσιο πολιτικό - πολιτιστικό πρόγραμμα:

Θεσσαλονίκη, στις 11, 12 και 13 Σεπτέμβρη, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά». Το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Πάτρα, στις 12 και 13 Σεπτέμβρη, στο ΤΕΙ της πόλης. Το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ηράκλειο, 12 και 13 Σεπτέμβρη, στο Κομμένο Μπεντένι. Το Σάββατο θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χανιά, 12 και 13 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Ρέθυμνο, 12 και 13 Σεπτέμβρη, στο Δημοτικό Κήπο. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Λάρισα, 12 και 13 Σεπτέμβρη, στην Κοίτη του Πηνειού. Το Σάββατο θα μιλήσει η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Βόλος, 12 και 13 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Ρήγα Φεραίου. Την Παρασκευή θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καρδίτσα, 13 Σεπτέμβρη στο Παυσίλυπο, θα μιλήσει ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Γιάννενα, 12 και 13 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Λιθαρίτσια. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αρτα, 12 και 13 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Σκουφά. Την Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Χαλκίδα, 12 και 13 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Βούρκου. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λαμία, 12 Σεπτέμβρη, στην πλατεία Πάρκου, θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λιβαδειά, 12 Σεπτέμβρη, στην Κεντρική Πλατεία, θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Καβάλα, 12 και 13 Σεπτέμβρη. Την Παρασκευή, στο Πάρκο Φαλήρου, θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κομοτηνή, 13 Σεπτέμβρη, στην Παλιά Νομική, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

Αλεξανδρούπολη, 13 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Ακαδημίας, θα μιλήσει ο Θανάσης Χαστάς, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κοζάνη, 13 Σεπτέμβρη, στο πάρκο, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

Ρόδος, 13 Σεπτέμβρη, στο πάρκο Αϊ-Γιάννη, θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αργος, 12 Σεπτέμβρη, στο θεατράκι της πλατείας του Αγίου Πέτρου, θα μιλήσει ο Γιάννης Τεφάνης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ