Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δράσεις και εκδηλώσεις για τον Αθλητισμό

Με αθλητικούς αγώνες, επιδείξεις και εκδηλώσεις για τον Αθλητισμό προϋπαντούν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ το Φεστιβάλ τους σε διάφορες περιοχές.

Σήμερα, Παρασκευή, είναι η δεύτερη μέρα των αθλητικών εκδηλώσεων που γίνονται στο Βόλο, από τις 6.30 το απόγευμα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και περιλαμβάνουν γνωριμία με αθλήματα του στίβου, με τη συμβολή αθλητών και γυμναστών.

Επίσης, σήμερα Παρασκευή, στη Λάρισα θα γίνει εκδήλωση για τον Αθλητισμό στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ (ΕΑΚΛ - αίθουσα βαρέων αθλημάτων). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 6 μ.μ. γνωριμία με μαχητικά αθλήματα και την άρση βαρών (συμμετέχουν: Το τμήμα πάλης του «ΕΑΛ Πήγασος», «Ατλας Λάρισας» και «ΣΒΑ Λάρισας») και στις 8 μ.μ. συζήτηση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ για τη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό», με τον Πέτρο Κρίκη, μέλος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο Σάββατο, στη Λαμία, στις 6 μ.μ., η ΚΝΕ διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ, στο Πάρκο Τσαλτάκη.

Αθλητικό camp στην Αθήνα

Αντίστοιχα, προετοιμάζεται το αθλητικό camp της ΚΝΕ που θα γίνει στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ και θα ξεκινήσει στις 13 Σεπτέμβρη, στο Μπαρουτάδικο (Αιγάλεω) με τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 και την ίδια μέρα στο πάρκο «Τρίτση» (Ιλιον) με ποδηλατικό γύρο για παιδιά. Στη συνέχεια, μέσα στο τριήμερο του κεντρικού Φεστιβάλ, το camp θα περιλαμβάνει επιδείξεις και αγώνες σκάκι, σεμινάριο πάλης και παγκρατίου αθλήματος και θα κλείσει με έναν λαϊκό αγώνα δρόμου 5 χλμ. αφιερωμένο στην πάλη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες του Αθλητικού Camp είναι δωρεάν. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να αποστέλλονται με e-mail στις διευθύνσεις: kne@kne.gr και mail@odigitis.gr ενώ μπορούν να κλείνονται και τηλεφωνικά στο 698.7706.814.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ