Τρίτη 5 Αυγούστου 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
69 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ
Την Πέμπτη οι συγκεντρώσεις της ΕΕΔΥΕ

-- Στις 7 μ.μ. στην Ακρόπολη στην Αθήνα

-- Στις 8 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη

Η ΕΕΔΥΕ καλεί το λαό της Αθήνας και του Πειραιά στη συγκέντρωση - εκδήλωση, την Πέμπτη 7 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στην Ακρόπολη, για τα 69 χρόνια από τις ρίψεις των πυρηνικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και για το συνεχιζόμενο έγκλημα από το Ισραήλ σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού. Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα.

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση - εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ στην Ακρόπολη. Στο κάλεσμά της σημειώνει: «Οι δυνάμεις της ΟΓΕ, στο πλευρό του αντιιμπεριαλιστικού - φιλειρηνικού κινήματος, τιμάμε τα θύματα του πυρηνικού ολοκαυτώματος και καταδικάζουμε το νέο ολοκαύτωμα του κράτους και του στρατού του Ισραήλ ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης».

Στη Θεσσαλονίκη

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης (ΕΔΥΕΘ) οργανώνει συγκέντρωση, την Πέμπτη 7 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου για να τιμηθούν τα θύματα του ολοκαυτώματος σε Χιροσίμα - Ναγκασάκι, αλλά και στη Λωρίζα της Γάζας, με ένταση του αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ