Τρίτη 22 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Με πλούσια θεματολογία και εναλλαγές στις μορφές συνεχίζονται αυτή την περίοδο οι προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ. Αναλυτικά τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, στο πάρκο «Τζένη Καρέζη», εκδηλώσεις με το εξής πρόγραμμα: Σήμερα Τρίτη, στις 7.30 μ.μ., παρουσίαση του βιβλίου «Φασισμός και κοινωνική επανάσταση» και μετά προβολή ταινίας. Αύριο Τετάρτη, στις 7.30 μ.μ., συζήτηση για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και προβολή ταινίας. Πέμπτη 24 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ., συζήτηση για την ανεργία και την αλληλεγγύη και προβολή ταινίας.

Στην Ξάνθη διήμερο εκδηλώσεων στη Γενησέα σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη. Σήμερα θα γίνει εκδήλωση για την ανεργία, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο και θα μιλήσει ο Κ. Βογιατζής, γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Ξάνθης του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα βιντεοπροβολή για τα 40 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», hip-hop συγκρότημα, τοπικά συγκροτήματα και θα κλείσει με λαϊκό γλέντι. Αύριο Τετάρτη θα γίνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 στη Γενησέα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά (τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978 694885).

Στη Σκάλα Λακωνίας, στην περιοχή Κήπος, εκδήλωση αύριο Τετάρτη, στις 8.30 μ.μ., με μαθητικό αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γέννηση του Γιάννη Ρίτσου, ομιλία από τον Δημήτρη Μαστρογιαννόπουλο, γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ και μουσικό πρόγραμμα από τοπικό νεανικό συγκρότημα.

Στην Καβάλα, την Πέμπτη 24 Ιούλη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ποταμουδιών, θα γίνει επίσης εκδήλωση για την ανεργία, όπου θα μιλήσει ο Μ. Τσιμπόγλου, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου Καβάλας της ΚΝΕ.

Στη Λαμία, στην πλατεία των εργατικών κατοικιών στα Γαλανέικα, θα γίνει εκδήλωση την Τετάρτη 30 Ιούλη, με παιδότοπο για κατασκευές και ζωγραφική από τις 6 μ.μ. και προβολή της ταινίας «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι», στις 9 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ