Παρασκευή 25 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Ακαρπη συνάντηση

Το σίριαλ Μπάγεβιτς καλά κρατεί στον ΠΑΟΚ

Sportidea

Το σίριαλ Μπάγεβιτς καλά κρατεί στον ΠΑΟΚ
Πολύς λόγος για το τίποτα. Η περιβόητη συνάντηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργου Μπατατούδη, με τον τεχνικό του συλλόγου, Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρώτος δεν μπόρεσε να διασφαλίσει αυτά που ζητούσε ο Σερβοέλληνας προπονητής προκειμένου να παραμείνει στον πάγκο. Η συνάντησή τους είχε διάρκεια 15 λεπτών και πρώτος αποχώρησε ο Γιώργος Μπατατούδης που δήλωσε για το αν υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών: «Είναι κάτι που θα συζητηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Να μην ανησυχούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Θα βρεθεί η καλύτερη λύση».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, είχε υποσχεθεί στον προπονητή πως μαζί με τα χρήματα που θα μοίραζε στους ποδοσφαιριστές, κάτι που... παραδόξως έγινε, θα είχε στα χέρια του και την πρόταση του υποψήφιου Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία που συζητάει εδώ και περίπου ένα μήνα. Η πρόταση δεν υπήρχε, ο Μπατατούδης σήκωσε τα χέρια ψηλά και το αναμενόμενο ήρθε.

Το μόνο που βγήκε τελικά ήταν ότι από σήμερα θα μοιραστούν στους παίκτες 230 εκατομμύρια, που αποτελούν μέρος από τις οφειλές στους «ασπρόμαυρους». Από την πλευρά τους οι παίκτες επισήμαναν ότι μέχρι την Τρίτη όπου τελειώνουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και αρχίζουν οι διακοπές, θα πρέπει να έχουν πάρει το 70% περίπου από τα οφειλόμενα.

Από το περιβάλλον του Μπάγεβιτς αναφέρεται πως ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος αλλά είχε τονίσει στους παίκτες, πριν από τη χτεσινή συνάντηση να τηρήσουν στάση αναμονής και να μην προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση.

Η νέα συνάντηση του Μπατατούδη με τον Μπάγεβιτς αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης βδομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ