Παρασκευή 25 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
«Παραβάτης» ο Χούτος

«Να γίνουμε καλύτεροι απ' ό,τι ήμασταν φέτος», είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στους κόλπους του Ολυμπιακού. Ωστόσο, οι κινήσεις των πρωταθλητών όσον αφορά στα μεταγραφικά ζητήματα είναι ακόμα περιορισμένες, αφού η απουσία του Τάκη Λεμονή στο Μιλάνο αλλά και οι άδειες ορισμένων παιχτών διατηρούν το «ήπιο» κλίμα στο συγκεκριμένο τομέα. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά, μέχρι στιγμής προέβησαν σε μια διερευνητική επαφή με τον Λουτσιάνο προκειμένου να φανεί αν ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει την καριέρα του στον πρωταθλητή ή αν μετά από τρία χρόνια θα αποχαιρετήσει την ομάδα του. Η πλευρά, πάντως, του παίκτη υποστηρίζει ότι έχει πολύ καλή πρόταση από το Αμβούργο, αλλά αν ικανοποιηθεί οικονομικά θα μείνει στον Ολυμπιακό.

  • Στα χέρια των διοικούντων της ΠΑΕ Ολυμπιακός περνάει πλέον η υπόθεση του νέου πειθαρχικού παραπτώματος του Λάμπρου Χούτου, ο οποίος στην προχτεσινή προπόνηση της ομάδας διαπληκτίστηκε με τον Τάσο Μητρόπουλο.
  • Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «Καλτσιομερκάτο», η Γιουβέντους αναμένεται πολύ σύντομα να καταθέσει στον Ολυμπιακό πρόταση για την απόκτηση του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ