Παρασκευή 25 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 50
Επιλογές
μία εκδήλωση

Γιορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Αθήνας από τον τουρκικό ζυγό (1829), διοργανώνουν αύριο και την Κυριακή, ο Πολιτισμικός Οργανισμός Δήμου Αθηναίων και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Αχαρνών. Σήμερα (8.30μμ) στο Σύνταγμα θα δώσει συναυλία η «Αθηναϊκή Φιλαρμόνια», ενώ χορευτικές ομάδες του Δήμου Αχαρνών και Ανω Λιοσίων θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς. Από το πρόγραμμα της Κυριακής (Δημοτικό Μέγαρο Αχαρνών) σημειώνουμε τη συναυλία του Χρήστου Λεοντή (8.30μμ). Τραγουδούν οι: Λάκης Χαλκιάς, Νένα Βενετσάνου, Δώρος Δημοσθένους. Διαβάζουν οι ηθοποιοί: Ουρανία Μπασλή, Κωστής Καπελώνης. Συμμετέχουν: Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, Μεικτή Χορωδία Νέων Δήμου Κηφισιάς και Λαϊκή Ορχήστρα Χρήστου Λεοντή.

  • Αφιερωμένη στην παράδοση είναι η 2η Συνάντηση Χορού, που διοργανώνει ο Δήμος Μοσχάτου. Η συνάντηση πραγματοποιείται σήμερα, αύριο και την Κυριακή (8.30μμ), στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (απέναντι από το δημαρχείο). Συμμετέχουν 30 χορευτικές ομάδες σχολείων, Πολιτιστικών Συλλόγων και Πνευματικών Κέντρων.
  • Το 11ο Αντάμωμα Ξηρομεριτών πραγματοποιεί την Κυριακή (9.30πμ) στην περιοχή Μπαχούνια (Τατόι Αττικής, στο δρόμο προς Αγιο Μερκούριο), η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρόμερου.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org