Πέμπτη 26 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αγώνας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά

Ανακοίνωση του ΚΚΕ με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών

  • Τα επίσημα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά για τη ραγδαία επιδείνωση της ψυχικής και σωματικής υγείας των χρηστών, για την περιθωριοποίησή τους, για τα τραγικά αδιέξοδα, που η κρίση έχει πολλαπλασιάσει.
  • Η εμμονή της κυβέρνησης στην αποτυχημένη πολιτική δεν είναι τυχαία: Το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα που υπηρετεί αφενός αδιαφορεί για τις ζωές των ανθρώπων, όταν μάλιστα αυτές δεν αποφέρουν οικονομικό κέρδος, και αφετέρου γιατί η κατάντια ενός μέρους ανθρώπων αποτελεί φόβητρο για τους υπόλοιπους, για να μη διαμαρτύρονται ενάντια στο σύστημα και την αντιλαϊκή πολιτική, που γεννούν και φουντώνουν τα λαϊκά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του προβλήματος της τοξικοεξάρτησης.
  • Το ΚΚΕ παλεύει για να μην υπάρξει συμβιβασμός του λαού και της νεολαίας με το φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης, γιατί γνωρίζει ότι και σήμερα υπάρχει τρόπος να περιοριστεί δραστικά, αρκεί να παρθούν αποφασιστικά μέτρα πρόληψης του φαινομένου.
  • Δράσεις και εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα διοργανώνει η ΚΝΕ. Πρωτοβουλίες από συνδικάτα σε χώρους δουλειάς και παρεμβάσεις φορέων.

ΣΕΛ.  4   -   5

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ