Πέμπτη 26 Ιούνη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η πάλη ενάντια στα ναρκωτικά είναι αγώνας για τη ζωή

Σε ανακοίνωσή της για την Παγκόσμια Μέρα κατά των Ναρκωτικών η ΟΓΕ αναφέρει:

«Η ΟΓΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, απευθύνεται στις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών και τις καλεί να υψώσουν τείχος απέναντι στο φαινόμενο της τοξικοεξάρτησης και στην προσπάθεια νομιμοποίησης της "ναρκωκουλτούρας". Να γυρίσουν την πλάτη στην πολιτική της ΕΕ και των δυνάμεων που την στηρίζουν, που συντηρούν και αξιοποιούν τα ναρκωτικά σαν εργαλείο χειραγώγησης και καθυπόταξης της νεολαίας.

Η πάλη ενάντια στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις είναι αγώνας για τη ζωή που δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας. Είναι πάλη ενάντια στη διαχείριση της σήψης της σημερινής κοινωνίας και τα φαινόμενα παθογένειας που γεννά και αναπαράγει. Είναι απόρριψη της λογικής του "μικρότερου κακού", των υποκατάστατων, του διαχωρισμού "σκληρών" και "μαλακών" ναρκωτικών.

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες της ΟΓΕ καταδικάζουν τον οικονομικό στραγγαλισμό των δομών πρόληψης και των "στεγνών" προγραμμάτων απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης. Απορρίπτουν κάθε ανάμειξη επιχειρήσεων και ΜΚΟ στον τομέα αυτό. Παλεύουν για τη δημιουργία Δημόσιου Φορέα για την πρόληψη, την απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ