Τετάρτη 19 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Μουσική
Μελωδικές προσκλήσεις

Στις υψηλότερες θέσεις της βρετανικής σκηνής βρίσκεται η μπάντα «Nine Below Zero», που από αύριο μέχρι και το Σάββατο θα βρίσκεται στο «Χάουζ οφ αρτ» (Σαχτούρη 4 και Σαρρή, Ψυρρή). Ενα «κοκτέιλ» με ροκ εντ ρολ, ποπ και ρέγγε κομμάτια, σ' ένα πρόγραμμα που ως βάση του έχει πάντα το ρυθμ εντ μπλουζ, από τέσσερις σπουδαίους μουσικούς.

  • Δύο αισθαντικές ερμηνεύτριες, η Μαίρη Εσπερ και η Σοφία Νοητή εμφανίζονται και πάλι μαζί, για δυο βραδιές, την Παρασκευή και το Σάββατο (11μμ), στο «Τσάι στη Σαχάρα» (Λαοδικείας 18, Ιλίσια). Συνοδευόμενες από τους Γιάννη Φιλιπουπολίτη (πιάνο), Μιχάλη Σωτηράκη (κιθάρα, μπουζούκι, ούτι) και Αρετή Μίνγκου (κρουστά) παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από το ελληνικό, ευρωπαϊκό και αμερικανικό ρεπερτόριο.
  • Στη μουσική σκηνή «Αθηνά - Ωδείο Γιώργου Φακανά» (Λεωφ. Ποσειδώνος 3) εμφανίζεται, αύριο, την Παρασκευή και το Σάββατο, καθώς και στις 27, 28, 29/1 ο Σταμάτης Κραουνάκης και οι συνεργάτες του. Θα παρουσιάσει σε πρώτη εκτέλεση το έργο του «Alumina».
  • Στο Καφεθέατρο της οδού Κοδριγκτώνος εμφανίζεται η Ηρώ στις 21, 22, 23, 24/1 και στις 28, 29, 30 και 31/1.
  • Το «Μακάρι» (Ζωοδόχου Πηγής 125 και Κομνηνών, Εξάρχεια) φιλοξενεί αύριο τους «Κέλτες» με κελτική μουσική. Την Παρασκευή το συγκρότημα «Αρόδου» θα ερμηνεύσει κλασικό και μοντέρνο ελληνικό τραγούδι, ενώ το Σάββατο στη σκηνή ανεβαίνουν οι «Αλντεμπαράν» με ελληνικές, επίσης, διαδρομές.
  • Στη μουσική σκηνή «Genesis» (7ης Μαρτίου 1944, 47) εμφανίζεται την Παρασκευή το ροκ συγκρότημα «Χαμαιλέοντες». Το Σάββατο 22/1 τη σκυτάλη παίρνει το συγκρότημα «Purple Overdose».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ