Σάββατο 31 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Προετοιμάζουν την πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα

Θα γίνει στις 19 Ιούνη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος, με σύνθημα «Οχι στη μείωση των συντάξεων»

Από παλιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων
Από παλιότερη κινητοποίηση των συνταξιούχων
Με περιφερειακές συσκέψεις σε όλη τη χώρα, οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν στις 19 Ιούνη στην Αθήνα, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Κλαυθμώνος, με κεντρικό σύνθημα «Οχι στη μείωση των συντάξεων». Οι συνταξιούχοι αντιδρούν στην περικοπή των επικουρικών συντάξεων, από την 1η Ιούλη, καθώς και στις νέες περικοπές στις κύριες συντάξεις που θα τεθούν σε εφαρμογή από την αρχή του επόμενου χρόνου.

Το ΠΑΜΕ έχει απευθύνει κάλεσμα στα σωματεία να στηρίξουν την κινητοποίηση και να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο. Σ' αυτή την κατεύθυνση, προγραμματίζονται συνεδριάσεις των ΔΣ και συσκέψεις στους χώρους δουλειάς, προκειμένου να πάρει ακόμα πιο μαζικά χαρακτηριστικά η πανελλαδική συγκέντρωση όπου καλούν οι Ομοσπονδίες Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ - ΟΑΕΕ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πανελλαδικού συλλαλητηρίου, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων έχει προγραμματίσει μια σειρά από συσκέψεις σε όλη τη χώρα. Μέχρι στιγμής, έχουν προγραμματιστεί οι παρακάτω συσκέψεις:

  • Τη Δευτέρα 2/6, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας. Θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και της Διεθνούς Ενωσης Συνταξιούχων της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ).
  • Την Τρίτη 3/6: Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας.
  • Την Τετάρτη 4/6: Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς. Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης. Στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.
  • Την Πέμπτη 5/6: Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αρτας. Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Βόλου. Στις 10.30 π.μ. στις Σέρρες (αίθουσα ΚΕΔΗΣ, Εθνικής Αντίστασης 34).
  • Την Παρασκευή 6/6: Στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Στις 10.30 π.μ. στην Καβάλα. Στις 7 μ.μ. στην Κομοτηνή.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ