Σάββατο 24 Μάη 2014 - Κυριακή 25 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ξανά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Αποσπάσματα από συνέντευξη του Βαγγέλη Σίμου στο πόρταλ του «902»

Ο Βαγγέλης Σίμος
Ο Βαγγέλης Σίμος
Να κάνουν το βήμα και να ρίξουν στην κάλπη το κόκκινο γαρίφαλο καλεί όσους δεν το έπραξαν την πρώτη Κυριακή των εκλογών ο υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Βαγγέλης Σίμος.

Σε συνέντευξή του στο «902.gr» καλεί το λαό της Πετρούπολης να στηρίξει το ΚΚΕ «γιατί είναι η μόνη σταθερή επιλογή που τόσα χρόνια στέκεται απέναντί του με ειλικρίνεια, με τιμιότητα και την επόμενη μέρα των εκλογών, ανεξάρτητα από πολιτική πεποίθηση θα του δώσουμε το χέρι, θα του συμπαρασταθούμε, θα παλέψουμε στο πλευρό του για να βάλουμε φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική, η οποία υλοποιείται μέσω της Τοπικής Διοίκησης, αλλά βέβαια και για τα συνολικότερα προβλήματα, μέχρι και το σημείο της ρήξης και της ανατροπής».

Εξηγώντας το στοιχείο που διαφοροποιεί τη «Λαϊκή Συσπείρωση» από την άλλη υποψηφιότητα για το δήμο, ο Βαγγέλης Σίμος υπογραμμίζει ότι ο αντίπαλος «είναι υποψήφιος της συγκυβέρνησης. Είναι ένας υποψήφιος που στηρίζεται από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ και δείχνει ανοχή και σε ακροδεξιά στοιχεία». Που θέλει την ανταποδοτικότητα, τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, θέλει όλες οι δράσεις του δήμου να βγάζουν τα έξοδά τους και όποια είναι ζημιογόνα ή την κλείνουμε ή τη δίνουμε σε ιδιώτη ή απολύουμε εργαζόμενους.

Στο κάλεσμά του για υπερψήφιση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ο Β. Σίμος συμπληρώνει ότι αυτό που θα κριθεί είναι «ποια πολιτική θα ακολουθηθεί τα επόμενα πέντε χρόνια στο δήμο. Θα είναι η πολιτική που θα φέρει τους εργαζόμενους, μέσα από τις δράσεις του δήμου, σε μια υποβάθμιση της ζωής τους, ακόμα περισσότερη, πέρα από όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που ζούνε γενικότερα, ή θα επιλέξει μια διοίκηση φιλολαϊκή, στα πλαίσια βέβαια που μπορεί, στα ασφυκτικά αυτά πλαίσια με τον "Καλλικράτη"».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ