Τετάρτη 21 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΗΣ 2014
ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ
Με θέσεις υπέρ του κεφαλαίου και της ΕΕ

Τις βαθιά αντιδραστικές του θέσεις πλάσαρε χτες βράδυ από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε προεκλογικά, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Επαναλαμβάνοντας το άγχος του να παζαρέψει από καλύτερες θέσεις το πόστο του στην αναδιάταξη του αστικού πολιτικού σκηνικού, όπως αναμένεται να «τρέξει» μετά τις ευρωεκλογές, ζήτησε υπερψήφιση του ώστε το Ποτάμι να αναδειχτεί τρίτη δύναμη. Οχι για να αγωνιστεί, έστω να πιέσει σε όφελος των λαϊκών στρωμάτων που συνθλίβονται καθημερινά εντός ΕΕ, τα προτάγματα της οποίας υπηρετεί και ο Θεοδωράκης, αλλά προκειμένου να συμμετάσχει σε κυβερνήσεις «συνεργασίας» για τη διαχείριση του συστήματος. Να στηρίξει έτσι στην πράξη την εφαρμογή της πολιτικής υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, είτε ως τσόντα δίπλα στη ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Θεοδωράκης βρίσκει και στους δύο θέσεις με τις οποίες συμφωνεί...

Στο μεταξύ, αντιδράσεις προκάλεσε προεκλογικό σποτ που επεχείρησε να συνδυάσει την ψήφο στο Ποτάμι με την «πρώτη φορά» μιας νεαρής γυναίκας. Κατά δημοσιεύματα, γκρίνιες προκλήθηκαν και στο εσωτερικό του, με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Περικλή Βαλλιάνο να μιλά για «αίσχος» και την υποψήφια ευρωβουλευτή Βάσω Κιντή να τα χαρακτηρίζει «κακόγουστα» και «σεξιστικά».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ