Σάββατο 24 Μάη 2014 - Κυριακή 25 Μάη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

* ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 2ο ΓΚΡΑΝ ΠΡΙ (χτες παίχθηκε ο 4ος γύρος) που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σκακιστικός Ομιλος Ρόδου, κύρια για μαθητές και μαθήτριες, προκειμένου να αποκτήσουν σκακιστική πείρα, αλλά παράλληλα και τη γνωριμία με την όλη διαδικασία των διοργανώσεων σκακιστικών αγώνων. Στους αγώνες - που διεξάγονται στο εντευκτήριο του ΣΟΡ στην οδό Πίνδου 1 - συμμετέχουν 44 μαθητές με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και η διάρκεια όλης της παρτίδας είναι 15'. Το ερχόμενο Σάββατο θα παιχθεί ο 5ος γύρος του 2ου Γκραν Πρι, ενώ θα παιχθούν άλλα 4 τέτοια τουρνουά μέχρι το τέλος του χρόνου.

* ΣΤΟΝ 4ο ΓΥΡΟ του Κυπέλλου Αττικής συναντήθηκαν οι «8» και είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα: Σκακιστική Ανοιξη - ΑΟ Ζήνων Γλυφάδας 2,5 - 1,5, ΑΟ Πεύκης - ΑΣΟ Πετρούπολης Δίας 1-3, ΕΕΦΑΣ Ανω Βριλησσίων - ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας 1-3, ΑΕΚ - ΕΟΑΟ Φυσιολάτρης Νίκαιας 2,5 - 1,5.

Οι 4 υπογραμμισμένες ομάδες αγωνίζονται για την 1η θέση του Κυπέλλου Αττικής, καθώς και στους αγώνες μπαράζ που θα γίνουν την Κυριακή 8 Ιούνη με ομάδες κι από άλλες Σκακιστικές Ενώσεις.

Το μπαράζ των 16 Κυπελλούχων είναι:

1. Κυπελλούχος ΕΣΣ Κρήτης - ΠΣ Περιστερίου

2. Κυπελλούχος ΕΣΣ Πελοποννήσου - ΑΜΕΣ Ν. Ερυθραίας

3. Κυπελλούχος ΓΕΣΣ Αιγαίου - ΑΕΚ

4. Σκακιστική Ανοιξη - Κυπελλούχος ΕΣΣΠΕΠ

5. Κυπελλούχος ΤΕΣΣΑ Στερεάς - ΑΣΟ Πετρούπολης Δίας

6. Κυπελλούχος ΤΕΣΣ Θεσ/κης - ΟΣ Τριανδρίας

7. ΧΑΝ Καλαμαριάς - Κυπελλούχος ΕΣΣΑ Μακ. Θράκης

8. Κυπελλούχος ΕΣΣ Κέντρο - Δυτ. Μακεδ. - ΤΕΣΣ Δυτικής Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ