Σάββατο 19 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Περιοδείες σε Βόρεια Εύβοια και Λασίθι

Ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο η διήμερη περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια της Λ. Κανέλλη, βουλευτή του ΚΚΕ, η οποία σήμερα θα συμμετέχει σε σύσκεψη μαζικών φορέων της περιοχής, στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο Ιστιαίας και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Ιστιαίας.

Στο Λασίθι

Σήμερα και αύριο, 19 και 20 Μάη, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή Σταύρο Σκοπελίτη, θα επισκεφτεί το ΝομόΛασιθίου. Το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει:

- Σήμερα Σάββατο, στις 8.30 π.μ., συνάντηση με την Επιτροπή Αγώνα Βραχασίου - Μιλάτου. Στις 10.30 π.μ. επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Νεαπόλεως και συζήτηση με το προσωπικό. Στις 12 το μεσημέρι επίσκεψη στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και συζήτηση με το ΔΣ των εργαζομένων. Στις 13.30 επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου. Στις 14.30 συνέντευξη στα ΜΜΕ στα γραφεία της ΝΕ. Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα χωριά Κρούστα και Κριτσά.

- Αύριο Κυριακή, στις 8.30 π.μ., θα γίνει περιοδεία στην Ιεράπετρα, στις 14.00 θα δοθεί συνέντευξη στην τηλεόραση της Σητείας και στη συνέχεια συνάντηση με τους αγροτικούς φορείς της Σητείας. Το βράδυ στις 8.30 μ.μ., ο Στ. Σκοπελίτης θα μιλήσει σε συνεστίαση που έχει προγραμματίσει η ΝΕ Λασιθίου, με θέμα την Κοινωνική Ασφάλιση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ